MARKET

Η NIKE αποκαλύπτει τη νέα συλλογή Sneakerboots

Η NIKE αποκαλύπτει τη νέα συλλογή Sneakerboots

Στο πλαίσιο της καινούργιας συλλογής, η Nike παρουσιάζει το Nike Flyknit Trainer Chukka.

Αυτόν το χειμώνα, η συλλογή SneakerBoots ανανεώνεται, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Οι νέες ανάγλυφες λεπτομέρειες στην εξωτερική σόλα και η ανανεωμένη εσωτερική επένδυση που προσφέρει αξεπέραστη άνεση, είναι μερικά από τα καινούργια χαρακτηριστικά της συλλογής. Σήμα κατατεθέν αποτελούν τα ανακλαστικά στοιχεία στα παπούτσια καθώς και το πλεονέκτημα ότι είναι σχεδιασμένα για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο της νέας συλλογής, η Nike αποκαλύπτει το μοντέλο Nike Flyknit Trainer Chukka SneakerBoot, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το επάνω μέρος του παπουτσιού συνδυάζει την τεχνολογία Flyknit και ενισχύεται με μαλλί για να προσφέρει επιπλέον ζεστασιά.

Παράλληλα, η διαδικασία της αδιαβροχοποίησης με το σπρέι Defender Repellent Systems κάνει το παπούτσι ανθεκτικό στο νερό. Η ανάγλυφη εξωτερική σόλα προσφέρει απόλυτη στήριξη του πέλματος, ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία στα κορδόνια, στη γλώσσα και στη σόλα αυξάνουν την ορατότητα.

Η NIKE αποκαλύπτει τη νέα συλλογή Sneakerboots

Γνωρίστε τα μοντέλα της ανδρικής συλλογής.

Air Max 95 SneakerBoot

Το αδιάβροχο επάνω τμήμα αποτελείται από νεοπρέν κι έχει επένδυση για να κρατά το πέλμα ζεστό. Χάρη στο έντονο ανάγλυφο της σόλας, η πρόσφυση ενισχύεται, ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία στη φτέρνα βελτιώνουν την ορατότητα του παπουτσιού.

Air Max 90 SneakerBoot

Πρόκειται για το αγαπημένο μοντέλο, το οποίο ανανεώνεται με αδιάβροχα υλικά, μεγαλύτερο ύψος στο κολάρο και μακρύτερη γλώσσα για να φοριέται με ευκολία. Τα ιριδίζοντα λογότυπα Swoosh τραβούν κατευθείαν την προσοχή, ενώ η ανανεωμένη εμβληματική ανάγλυφη εξωτερική σόλα μεγιστοποιεί την πρόσφυση.

Η NIKE αποκαλύπτει τη νέα συλλογή Sneakerboots

Γνωρίστε τα μοντέλα της γυναικείας συλλογής.

Air Max 1 SneakerBoot

Η μαλακή εσωτερική επένδυση που χαρίζει ζεστασιά και το αδιάβροχο δέρμα που διατηρεί το πέλμα στεγνό είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου μοντέλου.

Nike Dunk Sky High 2.0 SneakerBoot

Το ψηλό προφίλ με το αδιάβροχο επάνω μέρος και το καπιτονέ κολάρο κάνουν το παπούτσι ακόμα πιο ανθεκτικό. Παράλληλα το ιριδίζον λογότυπο Swoosh βελτιώνει την ορατότητα.

Η νέα συλλογή Nike SneakerBoots θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Nike τον Δεκέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το http://news.nike.com/news/the-nike-sneakerboots-holiday-2015-collection


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ