MARKET

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας μοιράζεται μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες της

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας μοιράζεται μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες της

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα η Κ.Ο.Ε. έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη μέσα από τις σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών της και τις διακρίσεις τους σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αν δεν την γνωρίζεις, ήρθε η ώρα να μάθεις μερικά μόνο από τα επιτεύγματα της!

Το 2002 και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Βερολίνου, η ομάδα της Κ.Ο.Ε. αναμετρήθηκε πολύ δυνατά με υπερδυνάμεις της κολύμβησης και ανέβασε το ηθικό μας στα ύψη, κερδίζοντας δύο χρυσά, τρία αργυρά και έξι χάλκινα μετάλλια. Το 2012, στους αντίστοιχους αγώνες, ο Άρης Γρηγοριάδης από τη Θεσσαλονίκη, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας την πρώτη θέση στο ύπτιο.

Οι επιτυχίες, όμως δε σταματάνε εδώ. Ιδιαίτερα αγωνιστική χρονιά για την Κ.Ο.Ε. είναι και το 2014 για το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης. Οι μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο κύλησαν εντυπωσιακά για τις ελληνικές ομάδες που έλαβαν μέρος, κατακτώντας συνολικά 16 μετάλλια.

Την ίδια χρονιά, η ομάδα κατάδυσης σάρωσε τις επιτυχίες και τα μετάλλια στους αγώνες στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα MASTERS που έγινε στο Σαν Αντόνιο, πλημμυρίζοντας την Ομοσπονδία και τους fans του υγρού στίβου συγκίνηση, χαρά κι αισιοδοξία για το μέλλον.

Φτάνοντας στο σήμερα και το 2018, οι κολυμβητές της Κ.Ο.Ε. συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους μέσα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική ομάδα πόλο των εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα! Το καλοκαίρι, η εθνική ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη κάνοντας σαφείς τις προθέσεις της για την πορεία που σκοπεύει να ακολουθήσει στο μέλλον!

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας μοιράζεται μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες της

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, που μας έκαναν υπερήφανους, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου, ενώ στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Σόλο, η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Είναι πλέον σίγουρο, ότι τα αγωνίσματα του υγρού στοιχείου είναι καθόλα ικανά να παθιάσουν και να συνεπάρουν τους φιλάθλους. Αργά και σταθερά το κοινό που τα παρακολουθεί αυξάνεται ενώ στηρίζει ενεργά τους αθλητές ταξιδεύοντας μαζί τους σε διεθνείς διοργανώσεις. Η πρωτοκαθεδρία του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου δεν απειλείται ακόμα, είμαστε όμως σε καλό δρόμο.

Τη χαρά και τη συγκίνηση των σημαντικών επιτευγμάτων μοιράζονται και οι χορηγοί της Ομοσπονδίας που στηρίζουν ενεργά τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες σε κάθε εθνική προσπάθεια για πρόκριση. Το Noxzema ως επίσημος χορηγός της Κ.Ο.Ε. δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας και του καθημερινού αγώνα που δίνουν οι αθλητές για να κατακτήσουν μετάλλια και να σημειώσουν επιτυχίες. Με πίστη στο όραμα των προπονητών και των αθλητών θα συνεχίσει να φροντίζει για την προσωπική τους υγιεινή και τη φροντίδα της επιδερμίδας τους, ενισχύοντας την προσπάθειά τους στον μέγιστο βαθμό. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι χορηγοί που να στηρίζουν τις εθνικές ομάδες μας!

Εμείς, αναμένουμε να δούμε τις επόμενες επιτυχίες σας, να σας θαυμάσουμε, να σας χειροκροτήσουμε και να μας κάνετε υπερήφανους ξανά και ξανά!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ