MARKET

Η adidas γιορτάζει την ενότητα με την παρουσίαση της Uniforia, της Επίσημης Μπάλας του UEFA EURO2020TM

Η adidas γιορτάζει την ενότητα με την παρουσίαση της Uniforia, της Επίσημης Μπάλας του UEFA EURO2020TM

Η Uniforia σηματοδοτεί την 60η επέτειο του τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά σε 12 πόλεις διαφορετικών ευρωπαϊκών χωρών

Η adidas παρουσιάζει την Uniforia – την Επίσημη Μπάλα του UEFA EURO2020. Παίρνοντας το όνομά της από την ενότητα και την ευφορία που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο, η μπάλα σχεδιάστηκε για να γιορτάσει ακριβώς αυτήν την ενότητα που θα φέρει στην ευρωπαϊκή ήπειρο η διοργάνωση του 2020.

Αντλώντας έμπνευση από το ανανεωμένο format του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε 12 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, ο σχεδιασμός της Uniforia διασχίζει γέφυρες και σύνορα και φέρνει κοντά τη διαφορετικότητα των φιλάθλων και των αθλητών, μέσα από έναν μοναδικό συνδυασμό τέχνης και ποδοσφαίρου. Αυτά τα στοιχεία ήταν το σημείο εκκίνησης για τον σχεδιασμό της μπάλας, που ξεκίνησε το 2018.

Ως γιορτή της ενότητας που θα σηματοδοτήσει η 60επέτειος της διοργάνωσης, το UEFA EURO2020θα διεξαχθεί σε 12 χώρες, στο πιο διαφορετικό τουρνουά μέχρι σήμερα. Το τουρνουά θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στους φιλάθλους, φιλοξενούμενο σε 12 πόλεις: Λονδίνο, Γλασκόβη, Δουβλίνο, Μπιλμπάο, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Αγία Πετρούπολη, Μόναχο, Βουδαπέστη, Ρώμη, Βουκουρέστι και Μπακού. Οι συντεταγμένες του κάθε γηπέδου εμφανίζονται σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες της Uniforia, για να τιμήσουν αυτό το μοναδικό και ιστορικό format.

Η υψηλής απόδοσης δομή της μπάλας αποτελείται από τα ίδια πάνελ με τα αντίστοιχα μοντέλα των πρόσφατων Παγκοσμίων Κυπέλων της FIFA, αλλά με ένα μοναδικό ‘Hi-White’ υλικό που προσφέρει στους παίκτες καλύτερη ορατότητα στο γήπεδο.

Η μπάλα παρουσιάστηκε στο Λονδίνο από διεθνείς παίκτες διαφορετικών ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων οι N’Golo Kante, Michy Batshuayi, Kepa Arrizabalaga, Lauren James και Katie Zelem.

Η μπάλα του UEFA EURO2020είναι διαθέσιμη online, στα καταστήματα της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το adidas.com/football ή κάντε follow το @adidasfootball στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ