MARKET

Η adidas αποκάλυψε τις εμφανίσεις των AC Milan, FC Bayern, Juventus, ManUtd

Η adidas αποκάλυψε τις εμφανίσεις των AC Milan, FC Bayern, Juventus, ManUtd

Η adidas αποκάλυψε τις εμφανίσεις των AC Milan, FC Bayern, Juventus και Manchester United για την αγωνιστική περίοδο 2017/18. Απολαύστε τις. (PHOTOS)

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της AC Milan αποδίδει φόρο τιμής στην ομάδα είδωλο, με ένα ρετρό σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα στο μοντέρνο street style. Η AC Milan είναι μία ομάδα που συνδυάζει το ένδοξο παρελθόν και το δημιουργικό πνεύμα και η νέα εμφάνιση διατηρεί το DNA των Ιταλικών ομάδων ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τάσεις στο design.

Για τη νέα εμφάνιση, η adidas Football ανέπτυξε ένα σχέδιο που γεφυρώνει το χάσμα του παρελθόντος με το παρόν με έμπνευση από το μαυροκόκκινο λογότυπο ‘Μ’ που χρησιμοποιούσε η ομάδα τις σεζόν 1982/83 και 1983/84. Παρόλο το σύγχρονο στιλ, η νέα εκτός έδρας εμφάνιση παραπέμπει στη θρυλική ιστορία των Rossoneri. Οι κλασικές κόκκινες και μαύρες ρίγες με τις οποίες κατέκτησαν το Champions League τις σεζόν 2002/03 & 2006/07 κοσμούν τη λευκή εμφάνιση ενώ το κόψιμο στο κολάρο και το τελείωμα των μανικιών της εμφάνισης αποδίδουν φόρο τιμής στην εμφάνιση του 1966/67.

Η adidas αποκάλυψε τις εμφανίσεις των AC Milan, FC Bayern, Juventus, ManUtd

Η νέα εκτός έδρας φανέλα της FC Bayern σε μπλε απόχρωση με κόκκινες ρίγες σηματοδοτεί τα εικοστά γενέθλια από τη χρονιά που το μπλε navy πήρε τη θέση του κόκκινου στη βασική εμφάνιση της ομάδας. Το νέο σχέδιο είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο απο τους φίλους της Πρωταθλήτριας, παραπέμποντας σε αγαπημένες φανέλες και θρυλικούς πανηγυρισμούς της ομάδας. Η σχεδιαστική ομάδα της adidas επιδίωξε να μεταφέρει αυτές τις στιγμές σε μία φανέλα που θα φορεθεί με σκοπό να κατακτήσει το έκτο σερί γερμανικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Η εμφάνιση συνδυάζει τα ιστορικά στοιχεία της ομάδας με το σύγχρονο σχεδιασμό καθώς και τις κορυφαίες τεχνολογίες της adidas, που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει και βοηθούν τους παίκτες να κυριαρχούν στο γήπεδο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η adidas αποκάλυψε τις εμφανίσεις των AC Milan, FC Bayern, Juventus, ManUtd

Ο σχεδιασμός της νέας εκτός έδρας εμφάνισης της Juventus επηρεάστηκε από τα χρυσά χρόνια της ομάδας κατά την περίοδο της κυριαρχίας της στα 80’s. Η νέα εμφάνιση είναι ένας ύμνος στην έδρα της ομάδας, το Τορίνο, με μπλε και κίτρινες αποχρώσεις που είναι συνδεδεμένες με τα χρώματα της πόλης. Είναι επίσης τα χρώματα που φορέθηκαν από τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας στη χρυσή ιστορία της. Το ρετρό στιλ έχει εμπλουτιστεί με σύγχρονες λεπτομέρειες και τεχνολογίες, με στόχο να βοηθήσουν τους παίκτες της Juventus να παραμείνουν στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτή είναι και η πρώτη εμφάνιση που φιλοξενεί το νέο λογότυπο της ομάδας, τονίζοντας την καινοτομία και την αστείρευτη δίψα της να εξελίσσεται. Το νέο λογότυπο σε σχήμα ‘J’ αποτελείται από τις χαρακτηριστικές ρίγες της ομάδας σε μίνιμαλ σχεδιασμό και στην εκτός έδρας εμφάνιση έρχεται σε έντονο μπλε χρώμα για να ξεχωρίσει επάνω στην κίτρινη φανέλα.

Η adidas αποκάλυψε τις εμφανίσεις των AC Milan, FC Bayern, Juventus, ManUtd

Η adidas Football γιορτάζει την τρίτη χρονιά πλάι στη Manchester United με τη νέα εντός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2017/18. Η νέα φανέλα θα φορεθεί από παίκτες όπως οι Paul Pogba, Juan Mata και Ander Herrera. O λιτός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός εμπνέεται από παλαιότερες εμφανίσεις, ενώ παράλληλα πρωτοπορεί με τις τεχνολογικές καινοτομίες τις και τα υφάσματα που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει. Η νέα εμφάνιση διαθέτει ένα νέο κολάρο με κουμπιά προσφέροντας κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas σε λευκό χρώμα στους ώμους και ασπρόμαυρο τελείωμα στα κόκκινα μανίκια, χαρακτηριστικός χρωματικός συνδυασμός που παραπέμπει στα λάβαρα της ομάδας. Η εντός έδρας φανέλα θα φορεθεί για πρώτη φορά κόντρα στους LA Galaxy στις 15 Ιουλίου.

Η adidas αποκάλυψε τις εμφανίσεις των AC Milan, FC Bayern, Juventus, ManUtd
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ