MARKET

Η 8η αγωνιστική των ePlayoff2020 στα Novasports αναμένεται συναρπαστική!

Η 8η αγωνιστική των ePlayoff2020 στα Novasports αναμένεται συναρπαστική!

Μην χάσετε τα esports ντέρμπι Heraklion ES – Aris, Panathinaikos – AEK, Piraeus EFC – Toumba

Η νίκη του Πειραιά επί του Άρη με ανατροπή στο τέλος του αγώνα, αλλά και η ισοπαλία της ΑΕΚ με το Ηράκλειο, έχρισαν πρώτο φαβορί για τον τίτλο τους κόκκινους. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα διατηρήσουν αυτό το προβάδισμα ή οι διεκδικητές θα επανέλθουν δριμύτεροι για ένα φινάλε φωτιά;

Η απάντηση για τους φίλους του ποδοσφαίρου αυτή την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 19:30 μέσα από το Web TV του www.novasports.gr, από το κανάλι του Novasports στο YouTube και από τη σελίδα του novasports.gr στο Facebook με τα esports ντέρμπι Heraklion ES – Aris, Panathinaikos – AEK, Piraeus EFC – Toumba για την 8η αγωνιστική των ePlayoff2020.

Για πρώτη φορά μια διοργάνωση esports μεταδίδεται Live από τα μέσα μετάδοσης Novasports (WEB TV, YouTube, Facebook). Το τουρνουά διοργανώνεται από την VGL eSports με τα κανάλια Novasports να αποτελούν τον επίσημο μεταδότη.

Κάθε αγωνιστική των ePlayoff2020 διανθίζεται με ειδική εκπομπή με Pre, Mixed και Post Game Show όπου αναλύονται τα παιχνίδια με στατιστικά και αριθμούς από τους παρουσιαστές Αποστόλη Λάμπο και Μάκη Τογανίδη. Σε κάθε εκπομπή υπάρχουν εκπλήξεις και πλούσια δώρα με δύο τυχερούς να κερδίζουν 1 χειριστήριο DUALSHOCK®4 ή 1 ετήσια συνδρομή PS Plus. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος του τουρνουά όλοι όσοι συμμετείχαν στους διαγωνισμούς των εκπομπών θα μπουν σε κλήρωση, με το σύνολο των συμμετοχών τους, για το μεγάλο δώρο που είναι μία κονσόλα PS4™ Pro μαζί με μία ετήσια συνδρομή PS Plus & ένα επιπλέον χειριστήριο DUALSHOCK®4. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.novasports.gr/diagonismoi/article/1754587/kerdise-dora-ps4.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρελαύνουν από τις οθόνες σε ζωντανή σύνδεση οι πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων αλλά και κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος και του εξωτερικού.

Ειδική ενότητα esports & ePlayoff2020 στο Novasports.gr

Το σύστημα διεξαγωγής είναι ίδιο ακριβώς με αυτό των Play off του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από έντεκα παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο προπονητής. Κάθε παίκτης από τον προσωπικό του χώρο επικοινωνεί μέσω ενδοεπικοινωνίας με την υπόλοιπη ομάδα για να γίνεται ο απαραίτητος συντονισμός και να τηρείται πιστά η τακτική που έχει δουλευτεί στις προπονήσεις.

Όλη η εξέλιξη του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία των ομάδων, στατιστικά στοιχεία, τα videos των αγώνων, η πορεία του πρωταθλήματος αλλά και πολλές σχετικές ειδήσεις βρίσκονται στην ενότητα http://www.novasports.gr/eplayoff2020.

#MenoumeParea με τα Novasports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ