MARKET

Η 2η αγωνιστική των ePlayoff2020 στα Novasports!

Η 2η αγωνιστική  των ePlayoff2020 στα Novasports!

Το πρωτάθλημα ePlayoff2020 συνεχίζεται με την 2η αγωνιστική και θα την απολαύσετε και αυτή στα Novasports!

Oι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 19:30 μέσα από την επίσημη σελίδα του Novasports.gr καθώς και το κανάλι του Novasports στο YouTube, τη 2 αγωνιστική του πρωταθλήματος ePlayoff2020.

Στην 2η αγωνιστική θα αναμετρηθούν, Piraeus EFC – Aris, Panathinaikos – Toumba, Heraklion ES – ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε, ότι έξι ομάδες, AEK, Aris, Heraklion ES, Panathinaikos, Piraeus E.F.C. και Toumba, αγωνίζονται σε 10 αγωνιστικές με το σύστημα των Play Offs (3 αγώνες ανά αγωνιστική) με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ομάδες αποτελούνται από 11 παίκτες και 1 προπονητή. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε Τετάρτη στις 19:30 με το πρόγραμμα των αγώνων να είναι προσαρμοσμένο στην κλήρωση των Play Offs του ελληνικού πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά μια διοργάνωση esports μεταδίδεται Live από τα μέσα μετάδοσης Novasports (WEB & YouTube). Το τουρνουά διοργανώνεται από την VGL eSports με τα κανάλια Novasports να αποτελούν τον επίσημο μεταδότη.

Ειδική ενότητα esports & ePlayoff2020 στο Novasports.gr

Οι αγώνες θα πλαισιώνονται με Pre, Mixed & Post Game show στατιστικά, αποτελέσματα αγώνων και πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με διάσημους gamers, μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές, όπως έγινε στην πρεμιέρα με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και όλα αυτά με τη σφραγίδα της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας, αυτής των καναλιών Novasports. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας των φίλων που θα παρακολουθούν τις μεταδόσεις με τους σχολιαστές με σχόλια και παρεμβάσεις. Όλη η εξέλιξη του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των αγώνων, αποτελέσματα, η βαθμολογία των ομάδων, στατιστικά στοιχεία, τα videos των αγώνων, η πορεία του πρωταθλήματος αλλά και πολλές σχετικές ειδήσεις θα βρίσκονται στη νέα ενότητα https://www.novasports.gr/esports/eplayoff-2020

#MenoumeSpiti #MenoumeParea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ