MARKET

Φέτος οι διαδρομές μας θα είναι πιο ασφαλείς και απολαυστικές

HiRes
HiRes HIRES

Η Goodyear λανσάρει το EfficientGrip Performance 2 με 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του. Ανακαλύψτε ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα με ενδιαφέρουσες διαδρομές με σύμμαχο το νέο ελαστικό της.

Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι που μας προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε ταξιδιωτικούς προορισμούς σε κάθε γωνιά της χώρας μας.. παρέα με το αυτοκίνητό μας. Ειδικά, αν «οπλίσουμε» το αυτοκίνητό μας με κατάλληλα ελαστικά για πολλά χιλιόμετρα...μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης κάνοντας road trips ανά την Ελλάδα, σε ορεινούς και παραθαλάσσιους προορισμούς.

Στα καλοκαιρινά μας σχέδια ο καλύτερος σύμμαχος δεν είναι άλλος από το νέο ελαστικό της Goodyear, το EfficientGrip Performance 2 το οποίο θα μας πάει…παντού, αφού ξεχωρίζει για την κατά 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του* και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Αν μη τι άλλο, η διαφορά είναι εμφανής και η ευκαιρία είναι ελκυστική για τον κάθε οδηγό που θέλει να διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα πλαίσια μιας εξαιρετικής ποιοτικά και ασφαλούς οδηγικής εμπειρίας.

Φέτος οι διαδρομές μας θα είναι πιο ασφαλείς και απολαυστικές

Δεκάδες προορισμοί σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις, στην αχανή Κρήτη, στην Πελοπόννησο, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο και στη Θράκη. Ονειρεμένες διαδρομές στην ελληνική φύση που συνδυάζουν τη δροσιά του βουνού, την αρχαία ιστορία, τη θάλασσα, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Οι οδηγοί σε αυτή την ποικιλομορφία τοπίων θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διάφορες προκλήσεις. Το EfficientGrip Performance 2 αποτελεί την καλύτερη επιλογή ελαστικού σε δρόμους αρκετά δύσβατους και απαιτητικούς που απαιτούν ισχυρό κράτημα σε απότομες στροφές αλλά και άψογη απόδοση στο φρενάρισμα τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα.

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του κορυφαίου ελαστικού που φέτος αναμένεται να σε πάει... παντού, η Goodyear παρουσιάζει κορυφαία διαπιστευτήρια απόδοσης, με το νέο ελαστικό να αποτελεί άξιο διάδοχο του διακριθέντος EfficientGrip Performance και απευθύνεται σε οδηγούς αυτοκινήτων με ζάντες από 15” μέχρι 19”, οι οποίοι επιθυμούν υψηλή χιλιομετρική απόδοση, ισχυρή πρόσφυση αλλά και μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος.

Παράλληλα, ένα ακόμη στοιχείο που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε, είναι πως συνεισφέρουμε και στην προστασία του περιβάλλοντος, χάρη στην εκτεταμένη διάρκεια ζωής του.

Φέτος οι διαδρομές μας θα είναι πιο ασφαλείς και απολαυστικές

Κοιτάζοντας τα επιμέρους ποιοτικά στοιχεία του ελαστικού EfficientGrip Performance 2 , η κατά 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοσή του, άρα και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του, οφείλεται στην τεχνολογία Mileage Plus. Η υψηλή ελαστικότητα και ευκαμψία του πέλματος βοηθάει στη μικρότερη φθορά του ελαστικού που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα σε ένα εύρος θερμοκρασιών.

Παράλληλα, χάρη στον αυξημένο αριθμό επιμηκυμένων άκρων πρόσφυσης σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη ακαμψία του υλικού τους, τα νέα ελαστικά διευκολύνουν την απομάκρυνση του νερού και μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες. Οι μεγαλύτερες λωρίδες στο κέντρο του πέλματος επιτυγχάνουν μεγαλύτερη ακαμψία– προσφέροντας αυξημένη σταθερότητα σε έκτακτες συνθήκες, για ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση.

Θα πας σε ένα νησί για τις διακοπές σου, θα επισκεφτείς το χωριό σου, το εξοχικό σου, θα μείνεις στην Αθήνα, ό,τι και αν αποφασίσεις εντέλει, τα καλά ελαστικά αποτελούν "must" για απολαυστική, ποιοτική και ασφαλή οδήγηση. Με τα EfficientGrip Performance 2 είναι δεδομένο πως όπου και αν πας, η διαδρομή θα είναι υπέροχη...

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό της Goodyear Facebook page, όπου μπορείτε να κερδίσετε ένα σετ ελαστικών EfficientGrip Performance 2 και να απολαύσετε καλοκαιρινές διαδρομές. Μην χάνετε χρόνο, μπορεί η τύχη να σας χαμογελάσει και να είστε οι νικητές.

*Εσωτερική δοκιμή. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο EfficientGrip Performance. Διαστάσεις ελαστικών δοκιμής: 205/55R16 91V, αυτοκίνητο δοκιμής: VW Golf 7, τοποθεσία δοκιμής: ανοιχτοί δρόμοι στο Λουξεμβούργο και τη Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ