MARKET

Έπεσε η αυλαία για την αγωνιστική σεζόν της ομάδας "LG Αθλητές του Αύριο"

Έπεσε η αυλαία για την αγωνιστική σεζόν της ομάδας "LG Αθλητές του Αύριο"

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής σεζόν για την ομάδα LG Αθλητές του Αύριο με μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Το φινάλε μιας εντυπωσιακής χρονιάς ήρθε έτσι όπως της άξιζε. Φυσικά, αναφερόμαστε στην λήξη της αγωνιστικής σεζόν για την ομάδα LG Αθλητές του Αύριο η οποία έγινε την Παρασκεύη 26 Ιουνίου με μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, όπως επιτάσσει η εποχή, οι 20 αθλητές που έχουν λάβει υποτροφία από την LG Electronics Hellas (LG) έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και δώρα από την LG, ενώ στη συνέχεια, ανακοινώθηκαν οι 5 νέες υποτροφίες για τη σεζόν 2020-2021.

Έπεσε η αυλαία για την αγωνιστική σεζόν της ομάδας "LG Αθλητές του Αύριο"

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της LG και ο διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θοδωρής Παπαλουκάς, οι οποίοι έκαναν και τις σχετικές απονομές. Όλη η αγωνιστική σεζόν, πλαισιώθηκε και φέτος από δράσεις που διοργανώθηκαν από την Eurohoops Academy και την LG με στόχο να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις των νέων γύρω από το μπάσκετ. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικό αγώνα με την Sports Academy of Larissa και παράλληλα παρακολούθησαν σεμινάριο εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ “Basketball school” από τον Κ. Σταμάτη.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Senior Marketing Manager της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βλέπουμε την ομάδα «LG Αθλητές του Αύριο» να εξελίσσεται μέσα στον χρόνο. Η επιτυχημένη συνεργασία της LG με την Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ., στηρίζεται στον κοινό μας στόχο, να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο αγαπημένο τους άθλημα και να προπονηθούν με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Ακαδημίας. Παρά τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται με αισιοδοξία και ανυπομονησία για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια στα παιδιά, ώστε να γίνουν καλύτεροι αθλητές και συναθλητές".

Έπεσε η αυλαία για την αγωνιστική σεζόν της ομάδας "LG Αθλητές του Αύριο"

Ο κ. Θοδωρής Παπαλουκάς, Διευθυντής της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ολοκληρώνεται με επιτυχία η δεύτερη χρονιά της συνεργασίας μας με την LG, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, καθώς δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά αυτά να γνωρίσουν τη φιλοσοφία της Ακαδημίας μας, καλλιεργώντας παράλληλα τις αξίες του αθλητισμού. Θέλουμε να παροτρύνουμε τα νέα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με το μπάσκετ και με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, αλλά και να ενισχύσουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους, ώστε να εξελίσσονται και ως προσωπικότητες".

Κάπως έτσι μία εντυπωσιακή χρονιά έριξε την αυλαία της για την ομάδα LG Αθλητές του Αύριο με τους 20 αθλητές να φεύγουν κερδισμένοι με σπουδαίες εμπειρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ