MARKET

Allsmart.gr: Το πρωτοποριακό eShop που σε ανταμείβει

Allsmart.gr: Το πρωτοποριακό eShop που σε ανταμείβει

Και με μοναδικές Black Friday προσφορές

Το Smart Club των πρατηρίων Shell, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα επιβράβευσης στην ελληνική αγορά, δημιούργησε το www.allsmart.gr και παρουσιάζει το 1 loyalty marketplace με προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και δυνατές καθημερινές προσφορές.

Οι καταναλωτές μπορούν να περιηγηθούν στο online shop και να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών και ενδιαφερόντων. Εικόνα & Ήχος, Κινητά - Tablets - Computing, Οικιακός Εξοπλισμός, Κλιματισμός - Θέρμανση, Προσωπική Φροντίδα, Gaming - Παιχνίδια, Εργαλεία & Κήπος, Είδη Ταξιδιού, Εποχιακά, προϊόντα αυτοκινήτου είναι μεταξύ των βασικών κατηγοριών που θα συναντήσουν στο www.allSmart.gr.

Αφού έχουν επιλέξει τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν είτε ΔΩΡΕΑΝ εξαργυρώνοντας τους πόντους Smart, είτε με συνδυασμό πόντων και χρημάτων, είτε απλά πληρώνοντας το ποσό με αντικαταβολή ή με χρήση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας με άτοκες δόσεις.

Οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους εύκολα σε ώρα και ημέρα που τους εξυπηρετεί από ένα από τα 450 πρατήρια Shell πανελλαδικά ή στον χώρο τους. Ειδικά στα πρατήρια Shell η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές άνω των 20€.

Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές που επιλέγουν το allsmart.gr για τις διάφορες αγορές τους μπορούν να κερδίσουν 2 πόντους για κάθε ευρώ που ξοδεύουν, κάνοντας την απόκτηση του επόμενου αντικειμένου ευκολότερη και πιο συμφέρουσα.

Πόντους στην κάρτα SmartClub μπορεί κάποιος να κερδίσει και με την αγορά καυσίμων και πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell, αλλά και με την αγορά προϊόντων σε επιλεγμένα πρατήρια όπου κερδίζουν 1 πόντο για κάθε 1€ αγορών.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις πολύ δυνατές και αποκλειστικές προσφορές του allSmart.gr μέσα από φυλλάδια προσφορών που κυκλοφορούν σε τακτική βάση στα πρατήρια Shell.

Επισκεφθείτε τώρα το www.allsmart.gr και περιηγηθείτε σε έναν νέο κόσμο online εμπειριών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ