MARKET

Έσπασε στο 24

Έσπασε στο 24

Ο "larisaiosnik", ο Νίκος από τον "κάμπο" έφτασε πολύ κοντά στα 100.000 ευρώ αλλά δεν κατάφερε να προβλέψει σωστά στην 25η seri επιλογή του. Δείτε τις επιλογές του "larisaiosnik" και μάθετε το... κόλπο του και την στρατηγική του.

Ο χρήστης που τον πρώτο μήνα, είχε παίξει συνολικά 95 αγώνες και το καλύτερο σερί του ήταν 6, τον Δεκέμβρη ξεκίνησε ένα τρελό seri που σταμάτησε στις 24 συνεχόμενες σωστές προβλέψεις!!!

Η επιλογή του over στο Σερκλ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης, έβαλε τέλος στο ταξίδι αφού η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το... φτωχό 1-0 που υπήρχε από το πρώτο ημίχρονο. Ο " larisaiosnik αν και χαμένος είναι ο νικητής των 1000 ευρώ που δίνει κάθε μήνα το Seri σε αυτόν που έχει πετύχει το μεγαλύτερο Seri.

Ο δρόμος προς το 24/24

Πως όμως τα κατάφερε ο " larisaiosnik" και έφτασε τον αριθμό 24; Ας το ερευνήσουμε για να δούμε και τα μυστικά του και να τ' αντιγράψουμε, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη.

Ήταν ξημερώματα της 10ης Δεκέμβρη, όταν " ο Νίκος ο Λαρισαίος" είχε την τελευταία αποτυχία του. Η Μπάνφιλντ υποδεχόταν την Μπόκα και η επιλογή πως θα σκοράρουν και οι δύο, κρίθηκε εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη.

Από 'κει και πέρα όμως, ξεκίνησε η αντεπίθεση του " larisaiosnik" που έχει φτάσει πλέον μέχρι το 23 και απέχει 5 αγώνες από τον μαγικό αριθμό 28. Η αρχή πάντως δεν ήταν εύκολη, αφού προέβλεψε 1 αγώνα μπάσκετ και 1 ποδοσφαίρου Αυστραλίας (!), αλλά και ένα ματς χόκεϊ επί πάγου.

Στην συνέχεια, τα πράγματα ήταν πιο... φυσιολογικά, αφού έπαιξε ιταλικό και αγγλικό ποδόσφαιρο, Ευρωλίγκα, ενώ επέστρεψε και στις πιο δύσκολες αποστολές, που βέβαια τις έβγαλε εις πέρας.

Είναι γεγονός πάντως, πως όσο αυξανόταν το Seri, τόσο ο " larisaiosnik" έπαιζε πιο ορθολογικά και ήταν πιο μαζεμένος, προτιμώντας τις γνώσεις από το... λότο!

Συνολικά, ο χρήστης από την Λάρισα, έχει επιλέξει 160 αγώνες, έχοντας 98 επιτυχίες και 62 αποτυχίες. Έχει παίξει 6 φορές βόλεϊ και δεν έχει πέσει ποτέ έξω, όπως και στο κέρλινγκ, που το δοκίμασε μια φορά και δεν το μετάνιωσε.

Όσο για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έχει 61% και 57% αντίστοιχα, στο τένις που το τιμά ιδιαίτερα έχει ποσοστό επιτυχίας 60%, στο χάντμπολ μια φορά τα κατάφερε και μια όχι, ενώ στο χόκεϊ επί πάγου έχει 2 σωστά και ένα λάθος.

Η τελευταία σωστή επιλογή του " larisaiosnik" είναι ο αγώνας του ρώσικου βόλεϊ ( Λοκομοτίβ Νοβόσ.-Ζενίτ Καζάν), όπου προέβλεψε πως θα πως μπουν κάτω από 183 πόντους. Το βρήκε κι αυτό!

Πάντως το ευχάριστο για τον ' larisaiosnik" είναι πως από την πρώτη 20άδα έχει μόλις δύο καλούς ανταγωνιστές, που έχουν Seri 15 και 14 αντίστοιχα και η διαφορά του είναι μεγάλη. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει, αφού και ο " paragodas" και ο " p3tran" έχουν μαθηματικές ελπίδες για να κάνουν την έκπληξη και να τα καταφέρουν.

Τα... μεγαλύτερα εμπόδια στο δρόμο για το 24

Για να φτάσει μέχρι εδώ ο " larisaiosnick" χρειάστηκε να ξεπεράσει 24 σκοπέλους. Ποιοι όμως ήταν οι μεγαλύτεροι; Ας δούμε παρέα τις 4 φορές που η θεά τύχη στάθηκε στο πλευρό του μεγάλου πρωταγωνιστική του Seri του Sport24 και τον βοήθησε να φτάσει χάρη στις εξαιρετικές επιλογές του σε απόσταση αναπνοής από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ:

#2 Άβανγκαρντ- Βιτιάζ under 5,5 (3-2)

Κανείς, ούτε ο ίδιος ο larisaiosnick, δεν μπορούσε να φανταστεί στις 10 του Δεκέμβρη πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για το Ρώσικο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου (KHL)- όμως πλέον όλοι ξέρουμε. Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη φοβερή επίθεση των παικτών των φιλοξενουμένων σε αυτούς των γηπεδούχων, τα "γεράκια" επικράτησαν των "ιπποτών" με 3-2 με το σκορ να είναι ήδη 2-1 από το 22ο λεπτό (τα παιχνίδια χόκεϊ έχουν διάρκεια 60 λεπτών) αλλά να μένει τελικά οριακά κάτω από τα έξι γκολ κρατώντας το σερί του larisaiosnick ζωντανό.

#7 Γιουβέντους-Λάτσιο 1 (2-1)

Η Μεγάλη Κυρία προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Κιελίνι αλλά η απάντηση των Λατσιάλι με τον Ζάρατε φάνηκε πως θα ήταν αρκετή για να χαρίσει στην ομάδα της Ρώμης τον βαθμό της ισοπαλίας και να σταματήσει το σερί του larisaiosnick πολύ νωρίς. Ο Μίλος Κράσιτς όμως είχε διαφορετική άποψη και με τη βοήθεια του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Μουσλέρα έγραψε το τελικό 2-1 στο 94ο λεπτό!

#13 Εφές Πίλσεν-Παναθηναϊκός 1 (79-78)

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή όταν πέρασε μπροστά στο σκορ 77-78 με καλάθι του Διαμαντίδη 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά ο Τουντσερί στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στους Toύρκους και την 13η σωστή σερί πρόβλεψη στον larisaiosnick.

#16 Σάλκε-Κολωνία over 2,5 (3-0)

Με το σκορ κολλημένο στο 2-0 από το 50' λεπτό ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά, εκεί όμως που όλα έμοιαζαν έτοιμα να χαθούν ο Ραούλ με κεφαλιά στο 87ο λεπτό έγραψε το τελικό 3-0, χαρίζοντας με το χατ τρικ του την 16η σερί επιτυχημένη πρόβλεψη στον larisaiosnick!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ