MARKET

Για τους Group-ies του Seri Sport 24

Για τους Group-ies του Seri Sport 24

Πέντε ημέρες απέμειναν για να "κλειδώσουν" τα groups του Seri Sport 24. Οπότε έχετε ακόμα χρόνο για να επιλέξετε το group που θα σας αναδείξει και θα σας φέρει πιο κοντά στα έπαθλα.

Αν δεν έχετε γίνει ακόμα μέλος κάποιου group, τότε ψάξτε και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν πάλι νομίζετε πως δεν θα σας αντιπροσωπεύει κανένα από τα υπάρχοντα, δημιουργείστε το δικό σας.

Το γεγονός ότι τα groups δεν έχουν "κλειδώσει" ακόμα, σημαίνει φυσικά ότι όποιος θέλει να φύγει από ένα group, στο οποίο είναι ήδη μέλος, μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα και καμία... υποχρέωση. Υπενθυμίζουμε ότι για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ένα group, πρέπει να αριθμεί τουλάχιστον 10 μέλη.

Το Seri Sport 24 έχει δημιουργήσει και αυτό τα δικά του groups. Αυτά είναι: το Sport24 , το Red Planet , το Πράσινα Νέα και το όλα ΠΑΟΚ .

Ανάλογα με τις -γιατί όχι;- οπαδικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να γίνετε μέλος κάποιου από τα προαναφερθέντα groups. Και φυσικά, τα συγκεκριμένα groups χαρίζουν και δώρα.

Για να κερδίσετε τα δώρα, πρέπει να καταλάβετε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, είτε στο μεγαλύτερο Seri, είτε στις περισσότερες νίκες, όσον αφορά μόνο στο δικό σας group. Εκτός των άλλων, ένας τυχερός από κάθε επίσημο group του Seri Sport 24 , θα κερδίσει δώρο ύστερα από κλήρωση. Δηλαδή, κάθε (επίσημο) group αναδεικνύει πέντε νικητές.

Τι δώρα προσφέρει όμως το κάθε group; Το Sport24 δίνει συλλεκτικά αντικείμενα από τους bloggers του. Δείτε ΕΔΩ και θα καταλάβετε. Το Πράσινα Νέα χαρίζει συλλεκτικά αντικείμενα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, υπογεγραμμένα από τους παίκτες της ομάδας. Το Red Planet προσφέρει κάρτες διαρκείας και εισιτήρια για τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού. Το όλα ΠΑΟΚ δίνει εισιτήρια για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά και το επετειακό συλλεκτικό DVD της ομάδας.

Σας δελέασαν τα παραπάνω. Μπορείτε να τα διεκδικήσετε συμμετέχοντας στα επίσημα groups του Seri Sport 24 .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ