MARKET

60 χρόνια Α' Εθνική: Κέρδισε το συλλεκτικό λεύκωμα

60 χρόνια Α' Εθνική: Κέρδισε το συλλεκτικό λεύκωμα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το πολυτελές λεύκωμα.

Η Super League πρόσφέρει φέτος ένα μοναδικό δώρο στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου μέσα από τη δημιουργία του πολυτελούς συλλεκτικού λευκώματος "60 χρόνια Α' Εθνική" που αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ιστορία της "μεγάλης κατηγορίας" ξεδιπλώνεται φάση φάση, μέσα από 240 σελίδες πλούσιου φωτογραφικού υλικού, αναλυτικές παρουσιάσεις 60 Πρωταθλημάτων (από το 1959 μέχρι το 2019), γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές όλων των Πρωταθλημάτων, αφιερωμάτων για τους πρωταγωνιστές, τα ρεκόρ, τα στατιστικά δεδομένα, αλλά και πολλά στοιχεία που δεν θα κουραστείτε ποτέ να ανακαλύπτετε.

60 χρόνια Α' Εθνική: Κέρδισε το συλλεκτικό λεύκωμα

Το επίσημο συλλεκτικό και αριθμημένο Λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική" περιέχει κείμενα του δημοσιογράφου κ.κ. Δημήτρη Τσακίρη ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στον Γιάννη Γούβαλη, υπεύθυνο δημιουργικού της εταιρείας Red Panda. Όπως και η ίδια η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, το Λεύκωμα είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας και προέκυψε μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League. Όπως είναι αναμενόμενο, έχει ήδη δεχτεί την αμέριστη στήριξη όλων των ομάδων αλλά και των φιλάθλων που έχουν σπεύσει να το αποκτήσουν.

60 χρόνια Α' Εθνική: Κέρδισε το συλλεκτικό λεύκωμα

Το αποτέλεσμα είναι πως το πολυτελές λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική" που εκδόθηκε σε αριθμημένα αντίτυπα, κοντεύει ήδη να εξαντληθεί. Πέντε τυχεροί αναγνώστες του Sport24.gr ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να το κερδίσουν παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε παρακάτω τη φόρμα συμμετοχής.

60 χρόνια Α' Εθνική: Κέρδισε το συλλεκτικό λεύκωμα

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να το παραγγείλουν, μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected],με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ" , με το ονοματεπώνυμό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας). Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.

*Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας. Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό λεύκωμα.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ