MARKET

39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, ο πρώτος σύλλογος δρομέων της χώρας, διοργανώνει τον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ., Αγώνα Σκυταλοδρομίας 2Χ10 χλμ. και Παιδικό Αγώνα 2 χλμ. (έως 16 ετών), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.

Η εκκίνηση των 20 χλμ. θα δοθεί στις 10 το πρωί έξω από το στάδιο του Αγ. Κοσμά, με τους δρομείς να διασχίζουν μια γραφική και εντελώς επίπεδη παραλιακή διαδρομή προς τη Γλυφάδα και το Καβούρι πριν επιστρέψουν για να τερματίσουν μέσα στον χώρο του σταδίου του Αγ. Κοσμά. Την τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Πάνω από 1.000 οι συμμετοχές

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για την 39 διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ., καθώς οι δρομείς που έχουν εξασφαλίσει μέχρι σήμερα την συμμετοχή τους έχουν ξεπεράσει τους χίλιους . Σημειώστε πως η καταληκτική ημερομηνία (ατομικών & ομαδικών) εγγραφών είναι η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες & γυναίκες άνω των 18 ετών, που αποδέχονται τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης.

Εγγραφές & πληροφορίες: www.athenshealthrun.gr , www.runnermagazine.gr

Η διαδρομή

Εκκίνηση: έξω από το στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, πίσω από τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) - (Παραλιακή) Λεωφόρος Ποσειδώνος- (Παραλιακή) Λεωφόρος Κ. Καραμανλή - στροφή για Καβούρι, Οδός Ακτής / Ηλ. Ηλιού / Γρ. Λαμπράκη, μετά τη διασταύρωση με την οδό Κρόνου αναστροφή (10χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός: με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Η διαδρομή είναι μετρημένη και οριοθετημένη, ενώ θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις σε κάθε χιλιόμετρο και σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ, στο 10ο χλμ, στο 15ο χλμ. και στον τερματισμό.

39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Τιμή στον Ηλία Αποστολακόπουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας αφιερώνει τον 39 Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. στον Ηλία Αποστολακόπουλο, τον Άνθρωπο που υπήρξε για περισσότερα από 30 χρόνια ο Μεγάλος Φίλος του Συλλόγου. Το έργο που πρόσφερε στον ΣΔΥ Αθήνας από τις διάφορες θέσεις που κατέλαβε, είτε ως Πρόεδρος ή Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, είτε ως Φίλος ήταν μεγάλο. Για τον ΣΔΥ Αθήνας ήταν ένας ανεκτίμητος εργάτης, μα πάνω από ΟΛΑ ήταν ο Ηθικός υποστηρικτής της συνέχισης του έργου του Συλλόγου.

Σημαντική υποστήριξη

Για Πέμπτη συνεχή χρονιά Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών Asics, η οποία παρέχει όλα όσα χρειάζεται κάθε δρομέας για να απολαμβάνει το τρέξιμο με ασφάλεια και να σημειώνει κορυφαίες επιδόσεις.

Δίπλα στον αγώνα και το μεγαλύτερο δρομικό κατάστημα Runner Store, στο οποίο μπορεί κανείς να επιλέξει ότι χρειάζεται ένας δρομέας μέσα από μία πλούσια συλλογή από χιλιάδες εξειδικευμένα προϊόντα. Το Runner Store θα φιλοξενήσει επίσης τη γραμματεία του αγώνα.

39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Μια διαδρομή γεμάτη ενέργεια!

Πλήρη υδροδοσία αλλά και ενεργειακή κάλυψη θα έχουν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες. Πιο συγκεκριμένα η Coca Cola 3E θα παρέχει νερό Αύρα σε κάθε σταθμό υδροδοσίας και ενεργειακό ποτό Powerade για την άμεση ενυδάτωση και ενεργειακή αναπλήρωση.

Επιπλέον όλοι οι δρομείς θα λάβουν ενεργειακό gel της εταιρείας HIGH-5, έτσι ώστε να καλύψουν απόλυτα τις ενεργειακές τους απαιτήσεις ενώ μετά τον τερματισμό τους θα τους περιμένουν οι γευστικές μπανάνες της Dole.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι νικητές των ακόλουθων ηλικιακών κατηγοριών: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Παροχές διοργάνωσης

Οι παροχές προς όλους τους δρομείς είναι: ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αριθμό συμμετοχής, τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, ενεργειακό gel High-5, υγειονομική κάλυψη, αναμνηστικό μετάλλιο, φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή τους, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.

Επιπλέον όσοι επιλέξουν το ενισχυμένο πακέτο θα λάβουν και το αναμνηστικό τεχνικό T-Shirt του αγώνα.

Εγγραφές & πληροφορίες: www.athenshealthrun.gr, www.runnermagazine.gr

Τα πακέτα συμμετοχής θαπαραλαμβάνονται την Παρασκευή 4 Μαρτίου 16:00 - 20:00 και το Σάββατο 5Μαρτίου 11:00 - 19:00 στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α). Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ