MARKET

18-24 Travel, Ferrytraveller και Golden Star Ferries πάνε μαζί!

18-24 Travel, Ferrytraveller και Golden Star Ferries  πάνε μαζί!

Σε μια στρατηγική συμμαχία προχώρησαν οι Golden Star Ferries και το 18-24 Travel ενόψει της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, αποφασίζοντας να φέρουν τις Κυκλάδες πιο κοντα στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Συνεχίζοντας την τακτική των τελευταίων χρόνων, το δημοφιλές online σύστημα κρατήσεων, ξεκινά και φέτος από τις 27 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσους σταθμούς τη Λάρισα το Βόλο και τη Λαμία με προορισμό τόσο το λιμάνι του Πειραια όσο κι αυτό της Ραφήνας.

Με τον τρόπο αυτό θα εξυπηρετήσει όλα τα νησιά των Κυκλάδων, δημιουργώντας πακέτα διακοπών από 3 ώς και 10 ημέρες, σε μια γκάμα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών. Η συνεργασία της Golden Star με το www.18-24.gr κι από τα δυο λιμάνια, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Β. Ελλάδας να επιλέξει τις Κυκλάδες για τις διακοπές του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, και φυσικά να μπορέσουν από κοινού να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση, χωρίς να... ξεμένουν από θέσεις στα πλοία ακόμη και την υψηλή περίοδο!

"Κουμπάρος" της συνέργειας αυτής το www.ferrytraveller.gr η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που συνεργάζεται εδώ και χρόνια και με τις δύο πλευρές. Έχοντας αναπτύξει ένα εξελιγμένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων online, αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο για την απλοποίηση αυτης της συνεργασίας και την αμεση υλοποίησή της.

18-24 Travel, Ferrytraveller και Golden Star Ferries  πάνε μαζί!

Φυσικά η συνεργασία δεν αφορά μόνο το κοινό της Β. Ελλάδας, αλλα επεκτεινεται γενικότερα στα πακέτα που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα στις τιμές. Σε μια περίοδο μάλιστα που οι αεροπορικοί ναύλοι έχουν αυξηθεί αισθητα το τελευταίο διάστημα, η λύση των διακοπών με πλοίο ή και λεωφορείο και πλοίο, είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Στόχος κι από τις δυο πλευρές είναι η βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν στο κοινό τους αλλά κι η ενισχυση στο μέλλον αυτής της συνεργασίας και σε άλλους προορισμός και φυσικά η αύξηση του μεριδίου αγοράς κι από τις δύο πλευρές.

Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για διακοπές στις πανέμορφες Κυκλάδες, αρκεί μια αναζήτηση στο www.18-24.gr για να βρείτε τις καλύτερες τιμές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ