10 λόγοι να πας στην Τεχνόπολη το Σαββατοκύριακο και όχι παραλία

10 λόγοι να πας στην Τεχνόπολη το Σαββατοκύριακο και όχι παραλία

Μετά από σερί Σαββατοκύριακα όπου η βροχή έπεσε άφθονη σαν να είχαμε Φθινόπωρο, αυτό το Σάββατο και την Κυριακή όλα δείχνουν πως θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια.

Η αντανακλαστική αντίδραση θα είναι να βρεθούμε σε μια παραλία της Αττικής απολαμβάνοντας την είσοδο του καλοκαιριού και με όρους που του αντιστοιχούν.

Σίγουρα το πλατσούρισμα στις ακτές είναι μια λογική σκέψη αν το πρώτο φεστιβάλ σπουδών Spoudase 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου δεν είχε 10 σοβαρούς λόγους για να το επισκεφτείς.

1. Είναι Δωρεάν. Ωραία και;

Δεν είμαστε της αντίληψης πως ότι είναι Δωρεάν είναι αποκλειστικά και ποιοτικό. Απλά Φεστιβάλ που κληρώνει 120 Υποτροφίες, παρέχει 40 ώρες σεμινάρια και Workshops από δημόσια πανεπιστήμια με βεβαίωση παρακολούθησης, ενημερώνει για πάνω από 700 Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά και E-learning, παρέχει Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ και αξιολόγηση βιογραφικού, χωρίς να πληρώσει ο επισκέπτης ούτε δεκάρα, συγνώμη αλλά δεν έχουμε ξανά δει και αξίζει. Αφήστε που στις περισσότερες παραλίες πληρώνεις!

2. Όταν λέμε το πρώτο εννοούμε το πρώτο

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις, φαίνεται πως η χώρα, η Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα αποκτήσει ένα φεστιβάλ Σπουδών που της αξίζει. Πρώτο φορά στην ιστορία οικοδομείται μία τέτοια προσπάθεια που φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των επισκεπτών και των Πανεπιστημίων για τα προγράμματα και τις δραστηριότητες τους.

3. Δωρεάν Σεμινάρια και Workshops

Δωρεάν μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Κορυφαίο Σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή από το ΕΚΠΑ με βεβαίωση παρακολούθησης έως και το workshop "Προηγμένες Τεχνολογίες Λογισμικού, Ασφάλειας και Ευφυΐας στην Πληροφορική" από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Πάνω από 40 ώρες Workshops και Σεμινάρια. Σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση αι την προσφυγική ταυτότητα, στην αλλυλέγγυα οικονομία, στο CSAP και πολλά άλλα. Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα

Στα περισσότερα Σεμινάρια και Workshops παρέχονται από τους καθηγητές πανεπιστημίου που τα πραγματοποιούν, βεβαιώσεις παρακολούθησης. Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν και το Σάββατο μετά το πέρας του Grow Greek Tourism Online από την Google.

4. Τα λόγια είναι περιττά όταν ανοίγει τα σεμινάρια η Google

Οκ, καλό και το μαύρο Λιθάρι ή το ΚΑΠΕ στα Λεγραινά, αλλά όταν πρόκειται να μπορείς να κάνεις δια ζώσης και Δωρεάν το Greek Grow Tourism Online της Google υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και του Υπ. Παιδείας και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) τότε μήπως να αποχαιρετήσεις τον Ιούνιο με περισσότερ πιστοποιημένη γνώση στο Digital Marketing και λιγότερο στις απλωτές. Υπάρχει και ο Ιούλιος!

5. Πάνω από 120 υποτροφίες

Οι επισκέπτες του Spoudase 2017 θα μπουν στην κλήρωση για πάνω από 120 υποτροφίες σε μεταπτυχιακά, προπτυχιακά και E-learning. Δείτε εδώ τις υποτροφίες και δηλώστε συμμετοχή

6. Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ

24 και 25 Ιουνίου στην αίθουδα "Δεξαμενές Καθαρισμού" θα μπορείς να κάνεις εντελώς Δωρεάν συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής με επίδοση ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικής ανάπτυξης και δεξιοτήτων σχεδιασμού σταδιοδρομίας με την σφραγίδα του Εργαστηρίου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής «Μιχάλης Κασσωτάκης» του ΕΚΠΑ.

7. Δωρεάν Επαγγελματικός Προσανατολισμός και αξιολόγηση Βιογραφικού

εξειδικευμένοι επιστήμονες Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΚΠΑ σε συνεργασία μετο Εργαστήριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής θα προσφέρουν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές, νέους πτυχιούχους και ενήλικες.

Μάλιστα στο CV Corner θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσουν το Βιογραφικό σου και να σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές

Το κεντρικό workshop με θέμα "Το διαβατήριο για την σταδιοδρομία μου: Αποκωδικοποιώντας τα μυστικά του Βιογραφικού και της Συνοδευτικής Επιστολής" θα πραγματοποιηθεί 12:00-13:00 στο κτίριο "Αμφιθέατρο - Αεροφυλάκιο 1" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 25*

8. Εκπρόσωποι από εταιρείες Κολοσσού μεταφέρουν την εμπειρία σου

Στελέχοι από τμήματα προσωπικού μεγάλων εταιρειών θα μιλήσουν στο πρώτο Φεστιβάλ Σπουδών για να μεταφέρουν την εμπειρία τους από την αγορά εργασίας. Για παράδειγμα το Σάββατο στις 15:00 το τμήμα Πληροφορικής θα κάνει workshop με θέμα "Σπουδές στην Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες Μοχλός Ανάπτυξης και Προόδου, Προοπτικές Απασχόλησης". Στο workshop θα μιλήσουν στελέχη από ΟΤΕ, VODAFONE, WIND, CYTA, Nokia και Eriscson.

9. Fight Hoaxes

Και το όνομα αυτού είναι Βαλεντινος Τζέκας. Ο 20χρονος φοιτητές από το ΠΑΜΑΚ που καινοτόμησε παγκοσμίως με την εφαρμογή Fight Hoaxes θα πραγματοποιήσει μοναδική ομιλία στην Αθήνα μέσω του Φεστιβάλ Spoudase 2017 την Κυριακή στις 7μμ

10. Ανοίγει με Google κλείνει με Stand Up Comedy (Δεν γίνεται πάντα μην το δοκιμάσετε)

Στις 25 Ιουνίου, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα κλείσουν το Φεστιβάλ Spoudase 2017 με μια εκπληκτική παράσταση Stand Up Comedy

Bonus: Θα απαντηθουν και κλασικά ερωτήματα, όπως τι ισχύει με την εξ αποστάσεως ειδική αγωγή σε Μεταπτυχιακό Επιπεδο, που και γιατί να κάνω MBA, ποιο κολέγιο να διαλέξω, Τι E-learning να κάνω και άλλα.

Δείτε εδώ τα πάντα για το πρώτο Φεστιβάλ Σπουδών Spoudase 2017

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24