FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Συνέχισε με απόλυτο η ΑΕΚ, μεγάλες νίκες για Παναθηναϊκό και Δούκα

Bence Klacskak of Hungary, left, vies with Adolfo Fernandez Diaz of Spain during their men's friendly futsal match Hungary vs Spain Nyiregyhaza, 245 kms east of Budapest, Hungary, Monday, Dec. 6, 2016. (Zsolt Czegledi/MTI via AP)
Bence Klacskak of Hungary, left, vies with Adolfo Fernandez Diaz of Spain during their men's friendly futsal match Hungary vs Spain Nyiregyhaza, 245 kms east of Budapest, Hungary, Monday, Dec. 6, 2016. (Zsolt Czegledi/MTI via AP) AP

Οι ΑΕΚ, Δούκας, Παναθηναϊκός, Κόμπρα και Φάληρο νίκησαν στα παιχνίδια τους για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Το παιχνίδι του Ερμή με τον Παναθηναϊκό ήταν ντέρμπι, αφού και οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν με 13 πόντους, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League δεν αποδείχθηκε τέτοια στον αγωνιστικό χώρο. Οι πράσινοι επικράτησαν με 6-1 και αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ουραγό Ηνίοχο στο κλειστό του Καματερού και επικράτησε με 8-0, κάνοντας το 7Χ7 και φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Οι γαλάζιοι έμειναν στην τελευταία θέση με έναν πόντο.

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Φάληρο, επικρατώντας 7-3 του Πηγάσου Αγίας Παρασκευής και έφτασε τους επτά βαθμούς έναντι τριών των νεοφώτιστων. Στο Βύρωνα, η Κόμπρα πανηγύρισε το δεύτερο σερί της τρίποντο, κάτι που το έκανε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, νικώντας 4-3 το Νέο Ικόνιο. Μετράει πλέον εννέα βαθμούς, δέκα έχει η ομάδα του Περάματος.

Τέλος, ο πρωταθλητής Δούκας με υπηρεσιακό προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Ρούπτσο μπόρεσε να φύγει νικητής με 11-1 από τη Σαλαμίνα. Οι μπλε έφτασαν και εκείνοι τους 16 βαθμούς, ενώ οι νησιώτες έμειναν στους έξι.

Τα αποτελέσματα:

Ερμής Ζωγράφου - Παναθηναϊκός 1-6
ΑΕΚ - Ηνίοχος 8-0
Φάληρο - Πήγασος Αγ. Παρασκευής 7-3
Κόμπρα - Νέο Ικόνιο 4-3
Σαλαμίνα - Δούκας 1-11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ