FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Πρωταθλητής στα πέναλτι ο Δούκας, τρίτη θέση το Νέο Ικόνιο

Stoiximan Futsal Super League: Πρωταθλητής στα πέναλτι ο Δούκας, τρίτη θέση το Νέο Ικόνιο

Ο Δούκας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League, νικώντας στα πέναλτι την ΑΕΚ. Τρίτη θέση για το Νέο Ικόνιο.

Ο Δούκας είναι ο πρωταθλητής για την σεζόν 2020-21 που ολοκληρώθηκε στο Λουτράκι με τη διεξαγωγή του Final-4. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου νίκησε στον τελικό την ΑΕΚ στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4 (0-0 ο αγώνας και η παράταση) και επέστρεψε στην κορυφή έπειτα από δυο χρόνια που ο τίτλος κατέληγε στην Ένωση.

Στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ο Δούκας έκανε το 1-0 με τον Κονδυλάτο, ο Ασημακόπουλος ισοφάρισε (1-1), για να ακολουθήσουν 4 χαμένα πέναλτι, 2 από κάθε ομάδα (Φλώρος, Αρτινός, Καράμπελας, Μάνος). Ο Δούκας πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Σταυρακόπουλο, ο Πάνου ισοφάρισε (2-2), ενώ ο Θανασάι έστειλε και τα πέναλτι σε παράταση (3-3). Ο Καραβίδας έκανε το 4-3, Καρύδας ισοφάρισε σε 4-4, όμως ο Ταρνανίδης δεν κατάφερε να απαντήσει στο 5-4 του Δούκα με τον Ροντρίγκεζ και κάπως έτσι ο τίτλος κατέληξε στον Δούκα, ο οποίος επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ

Την τρίτη θέση κατέλαβε το Νέο Ικόνιο, το οποίο φέτος έκανε μια εξαιρετική πορεία από την αρχή μέχρι το φινάλε της σεζόν. Η ομάδα των Ζάχου-Καρασάββα νίκησε στον μικρό τελικό με 2-1 τον Παναθηναϊκό του Στέφανου Σοϊλεμέ, ο οποίος κατετάγη 4ος.

Ο Γιώργος Χονδρουδάκης άνοιξε το σκορ για το Ικόνιο, με τον Παπακώστα να ισοφαρίζει. Ο Γκεγκάι σκόραρε 1 λεπτό και 53 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, σουτάροντας σε άδειο τέρμα (έπαιζε με 5ο παίκτη ο Παναθηναϊκός, καθώς κυνηγούσε μόνο τη νίκη) και κάπως έτσι ήρθε η πολυπόθητη 3η θέση.

Τα αποτελέσματα του Final-4:

Ημιτελικοί:

Δούκας - Νέο Ικόνιο 3-1
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 8-0

Μικρός Τελικός:

Νέο Ικόνιο - Παναθηναϊκός 2-1

Μεγάλος Τελικός:

Δούκας - ΑΕΚ 5-4 πεν. (0-0)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ