ΑΕΚ

Stoiximan Futsal Super League: Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Δούκα με 4-2

Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα
Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα INTIME SPORTS

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ΑΕΚ με 4-2 του Δούκα για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και είναι μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ΑΕΚ με 4-2 του Δούκα για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και είναι μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από τον πρωταθλητή. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, πήρε το τρίποντο και συνεχίζει με το απόλυτο, κόντρα σε έναν αντίπαλο που πάλεψε για το αποτέλεσμα, είχε φάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο και μπήκαν σε θέση οδηγού στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αρτινός πήρε κόντρα μέσα στην περιοχή τκαι από κοντά άνοιξε το σκορ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πάνου στο 12′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζέρβα για το 2-0. Ο Ασημακόπουλος είχε δυο ευκαιρίες στη συνέχεια για ένα τρίτο γκολ, αλλά ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων είπε “όχι”.

Ο Δούκας μείωσε σε 2-1 με τον Σεΐτι, ενώ ακολούθησαν μεγάλες επεμβάσεις από τον Χριστόπουλο, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του στην πίεση του Δούκα. Ο Πάνου, 10 λεπτά πριν το φινάλε σκόραρε για το 3-1, με τον Δούκα να μειώνει σε 3-2 με τον Βινίσιους στα 3 και 49 πριν το φινάλε του ματς στο κλειστό του Καματερού.

Εν συνεχεία, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πέμπτο παίκτη για να ισοφαρίσουν, είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πολύ καλό Χριστόπουλο. Έτσι, 1:30 πριν το τέλος ο Μάνος με σουτ από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για την Ένωση. Ήταν ένα ντέρμπι υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ