ΑΕΚ

Stoiximan Futsal Super League: Διαστημική η ΑΕΚ, 8-0 τον Παναθηναϊκό και τελικός με Δούκα

Eurokinissi
Οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Δούκα

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η ΑΕΚ επικράτησε 8-0 του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στον τελικό της Stoiximan Futsal Super League όπου θα αντιμετωπίσει τον Δούκα.

Μια ΑΕΚ “να την πιεις στο ποτήρι” διέλυσε 8-0 τον Παναθηναϊκό στο Λουτράκι και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον κυριακάτικο τελικό (18:30) του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League με αντίπαλο τον Δούκα (3-1 το Νέο Ικόνιο). Όσο για το τριφύλλι, θα παίξει στο μικρό τελικό με την ομάδα του Περάματος (16:00) για τις θέσεις 3-4.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρεμένα για την ΑΕΚ που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο Μπάρδης μπερδεύτηκε με έναν αμυντικό του και η Ένωση προηγήθηκε, ενώ στο 4′ ο Δελλαπόρτας διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ζιάβα. Οι πράσινοι του Στέφανου Σοϊλεμέ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν τους έκανε ούτε η ισοπαλία στο ματς…

Στο 14ο λεπτό, η ΑΕΚ βρήκε και άλλο γκολ στην αναμέτρηση με τον Ντάτη, ο οποίος έγραψε από κοντά το 3-0. Οι Μάνος και Ασημακόπουλος πήραν την… σκυτάλη στα γκολ για το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ένα παιχνίδι που όλοι το περίμεναν ντέρμπι, ήταν κιτρινόμαυρος μονόλογος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με την ΑΕΚ να κάνει διαχείριση δυνάμεων ενόψει και του τελικού, αλλά εντέλει βρήκε άλλα τρία τέρματα απέναντι σε έναν απογοητευμένο Παναθηναϊκό. Με πέναλτι ο Πάνου έκανε το 6-0, με τους Γούση και Ταρνανίδη να διαμορφώνουν το 8-0.

TAGS ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ