FUTSAL

Futsal: Αναβολή στο Ελλάδα - Τουρκία για τα Playoffs των προκριματικών του EURO 2022

Futsal: Αναβολή στο Ελλάδα - Τουρκία για τα Playoffs των προκριματικών του EURO 2022

Η αποστολή της Τουρκίας δεν ήρθε στην Αθήνα για τον αποψινό αγώνα ρεβάνς με την Ελλάδα για τα playoffs των προκριματικών του UEFA FUTSAL EURO 2022 και ο αγώνας αναβλήθηκε.

Ο αποψινός αγώνας (19:00, COSMOTE SPORT 1HD) ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία για τα playoffs των προκριματικών του UEFA FUTSAL EURO 2022 αναβλήθηκε και ο λόγος είναι ότι δεν ταξίδεψε στη χώρα μας η αποστολή των γειτόνων, οι οποίοι επικαλέστηκαν αδυναμία για να βρουν πτήση και ως εκ τούτου η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα ορίσει το ματς σε άλλη ημερομηνία (πιθανότατα την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου).

Η Εθνική μας είχε έρθει ισόπαλη 3-3 στον πρώτο αγώνα που έγινε επί τουρκικού εδάφους και έχει μια καλή "βάση" για να μπορέσει να διεκδικήσει στο ΔΑΪΣ την πρόκριση στην 3η φάση των προκριματικών στον δρόμο για τα τελικά της διοργάνωσης, που φιλοδοξεί να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Μάνος, Αρτινός και Ντάτης ήταν οι σκόρερ της.

Οι νικητές όλων των playoffs θα πλαισιώσουν τους νικητές των προκριματικών (Bosnia and Herzegovina, Belgium, Poland, Albania, Hungary, Georgia, Latvia, Moldova, Norway) και τις ομάδες που αυτόν τον καιρό αγωνίζονται στα FIFA Futsal World Cup elite-round (Azerbaijan, Belarus, Croatia, Czech Republic, Finland, France, Italy, Kazakhstan, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Ukraine) στους ομίλους της προκριματικής φάσης.

Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν για πρώτη φορά σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις, σε 6 διαδοχικές αγωνιστικές όμοιες με αυτές του Champions League του κλασσικού ποδοσφαίρου μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου 2021 (κορονοϊού επιτρέποντος).

Μια ενδεχόμενη πρόκριση πάντως θα δημιουργήσει (ευχάριστους σίγουρα) μπελάδες στον προγραμματισμό της χρονιάς, καθώς θα προστεθούν έξι αγωνιστικές ημέρες στις οποίες δεν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος που σε συνδυασμό με το κενό που δημιουργεί το lockdown που διανύουμε, στριμώχνει πολύ την δράση εντός των τειχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ