FUTSAL

Ελλάδα - Αζερμπαϊτζάν 0-3: Ανώτεροι οι ισχυροί Αζέροι στο ΔΑΪΣ

Ελλάδα - Αζερμπαϊτζάν 0-3: Ανώτεροι οι ισχυροί Αζέροι στο ΔΑΪΣ
YOUTUBE

Η Εθνική σάλας πάλεψε απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά ηττήθηκε με 3-0 στο κλειστό του ΔΑΪΣ. Δεύτερη ήττα για τη γαλανόλευκη στα προκριματικά του Euro 2022.

Η αποστολή της Εθνικής σάλας ήταν πολύ δύσκολη απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν. Αυτό το γνώριζαν άπαντες, καθώς μιλάμε για μια μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου σάλας. Το τελικό 0-3 φαντάζει μάλλον φυσιολογικό, με τους διεθνείς μας να κάνουν ό,τι μπορούν, να στέκονται ανταγωνιστικοί, αλλά στο φινάλε μίλησε η κλάση και η εμπειρία των Αζέρων.

Η γαλανόλευκη του Γιάννη Ζιάβα έχασε στο αθλητικό κέντρο «ΔΑΪΣ», στον δεύτερο αγώνα της στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Προκριματικής φάσης του UEFA Futsal Euro 2022. Αντίπαλος ήταν μια ομάδα που βρίσκεται στο Νο6 του Ranking της UEFA. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα η Εθνική είχε ηττηθεί στη Μολδαβία με 3-1. Πλέον, οι ήττες έγιναν δυο και δυσκόλεψε η προσπάθεια για κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Με εξαίρεση το ξεκίνημα του ματς, όπου αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο δεύτερο λεπτό, η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με συγκέντρωση και πάθος. Ο αντίπαλος ωστόσο ήταν μεγάλης κλάσης, με ποιότητα, δύναμη και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Στο β’ μέρος, το Αζερμπαϊτζάν πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Τσοβντάροβ στο 26′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στις 4 Μαρτίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίζει εκτός έδρας με τη Σλοβακία, στις 7 Μαρτίου και 9 Απριλίου υποδέχεται Σλοβακία και Μολδαβία αντίστοιχα, ενώ κλείνει τους αγώνες του ομίλου στο Μπακού με τους Αζέρους στις 14 Απριλίου. Με την ελπίδα να έχει καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια των υποχρεώσεών της. Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, η Σλοβακία ήρθε ισόπαλη 4-4 με τη Μολδαβία.

Αρχικές πεντάδες:

Ελλάδα: Ζέρβας, Πάνου, Αρτινός, Μάνος, Ντάτης.

Αζερμπαϊτζάν: Χουσεϊνλί, Εντουάρντο, Βιλέλα, Βασούρα, Καρντόσο.

Photo Credits: Print Screen YouTube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ