ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ζότα για Κριστιάνο Ροναλντο: "Είναι ένα πολύ δυνατό όπλο που δυστυχώς έχει ο αντίπαλος"

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζουν γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2020 | 17 Νοεμβρίου 2019
Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζουν γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2020 | 17 Νοεμβρίου 2019 @2019 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Ντιόγκο Ζότα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο κληθείς να σχολιάσει την επιστροφή του στην Premier League, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως ένα πανίσχυρο όπλο που είναι στα χέρια της αντιπάλου της Λίβερπουλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Premier League μετά από 12 χρόνια απουσίας (9 στην Ρεάλ και 3 στην Γιουβέντους) και μάλιστα γύρισε στην ομάδα με την οποία είχε τις πρώτες του μεγάλες επιτυχίες στο χώρο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα τέσσερα γκολ που μετράει ήδη με τους κόκκινους διαβόλους δείχνουν πως είναι αποφασισμένος να τους οδηγήσει ξανά στην κορυφή μετά από εννέα χρόνια ανομβρίας και αυτό που έχει επίσης μεγάλη σημασία είναι πως άπαντες αναγνωρίζουν πως η ομάδα του Σόλσκιερ έχει πλέον άλλη δυναμική και βαρύτητα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Οι Ρονάλντο, Ζότα και Μπερνάρντο Σίλβα πανυηγυρίζουν γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Γερμανία στην τελική φάση του Euro 2020 | 19 Ιουνίου 2021
Οι Ρονάλντο, Ζότα και Μπερνάρντο Σίλβα πανυηγυρίζουν γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Γερμανία στην τελική φάση του Euro 2020 | 19 Ιουνίου 2021 @2021 PHILIPP GUELLAND/POOL VIA AP IMAGES

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ντιογκο Ζότα, με τον φορ της Λίβερπουλ και συμπαίκτη του Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας να παραχωρεί δηλώσεις στο BBC, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ έχει ισχυροποιηθεί αφάνταστα με τον CR7 στο ρόστερ της.

"Μιλήσαμε στο τελευταίο διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες. Ήταν προφανές από τότε πως ερχόταν. Μιλήσαμε για αυτό αλλά δεν νομίζω πως αυτά τα πράγματα είναι για να τα μοιραζόμαστε.

Του εύχομαι καλή τύχη εκτός από τα ματς που θα παίξει απέναντί μας. Δυστυχώς θα τον βρούμε μπροστά μας", τόνισε ο Πορτογάλος επιθετικός των κόκκινων, και συμπλήρωσε με νόημα:

"Δυστυχώς θα τον βρούμε μπροστά μας. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Μπορεί να σκοράρει από το πουθενά, απλά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Είναι ένα πολύ δυνατό όπλο που έχει τώρα ο αντίπαλος. Θα είναι ένα ακόμα πράγμα που θα κάνει ακόμα πιο καυτά τα μεταξύ μας παιχνίδια".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ