ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ζορζέ Ζεσούς: "Δεν θέλω να μοιάζει η Μπενφίκα με την σημερινή Μπαρτσελόνα"

Ο Ζορζέ Ζεσούς δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Μπενφίκα - Μορεϊρένσε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2020 για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.
Ο Ζορζέ Ζεσούς δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Μπενφίκα - Μορεϊρένσε AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ζορζέ Ζεσούς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σταντάρ Λιέγης υποστήριξε ότι δεν θέλει να παρομοιάζουν την ομάδα του με την σημερινή Μπαρτσελόνα.

Η Μπενφίκα συνέχισε με ακόμη μία νίκη στον όμιλό της στο Europa League επικρατώντας της Σταντάρ Λιέγης με σκορ 3-0. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν των Βέλγων, Μεχντί Καρσελά, υποστήριξε ότι οι αετοί μοιάζουν με την Μπαρτσελόνα.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε λίγη κατοχή της μπάλας. Με τον Πίζι και τον Ταράμπτ η Μπενφίκα μοιάζει με την Μπαρτσελόνα" ανέφερε ο Καρσελά.

Πάντως, ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζορζέ Ζεσούς, δεν φαίνεται να αποδέχεται αυτή την παρομοίωση ρίχνοντας τα πυρά του στην ομάδα του Κούμαν. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η ομάδα του δεν θέλει να μοιάζει με την σημερινή Μπαρτσελόνα, αλλά μόνο με την παλιά.

"Δεν λέω ότι μοιάζουμε με την Μπαρτσελόνα. Με αυτή πριν λίγα χρόνια ναι, αλλά με την τωρινή δεν έχουμε σχέση. Δεν θέλω να μοιάζουμε με την σημερινή Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θα με πείραζε να με παρομοιάζουν με την παλιά" τόνισε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ