ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ζοάο Φέλιξ: "Μπορώ να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με Χάλαντ και Εμπαπέ"

Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Ατλέτικο © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

Υψηλές είναι οι φιλοδοξίες του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος μιλώντας στο TNT Sports Brasil, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει τους Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ζοάο Φέλιξ θεωρείται ένα από τους πολλά υποσχόμενους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να βγάζει από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει το 2019 περίπου 120 εκατ. ευρώ, με τον 21χρονο να εξαργυρώνει την πολύ καλή χρονιά του στην Μπενφίκα.

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος". Τρεις στη La Liga και δυο στο Champions League, χωρίς να έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες του νεαρού Πορτογάλου είναι πολύ υψηλές, με τον ίδιο να δηλώνει πω έχει την ικανότητα να φτάσει τους Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ.

"Μπορώ να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με Χάλαντ και Εμπαπέ. Δεν έχω φτάσει ακόμα στα καλύτερά μου. Τις τελευταίες σεζόν είχα αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είχα σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Αλλά όταν θα συμβεί αυτό νομίζω ότι μπορώ να παλέψω για να είμαι κι εγώ σε αυτήν τη θέση", τόνισε ο Φέλιξ στο TNT Sports Brasil.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ