ΠΑΟΚ

Ζίβκοβιτς: "Ήταν μια νίκη που περιμέναμε καιρό"

Ο Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, η οποία ήρθε χάρη σε δύο προσωπικά του γκολ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας των ερυθρολεύκων με 2-0. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες περιμέναν εδώ και καιρό αυτή τη νίκη, ενώ μίλησε και για την έκρηξη των συναισθημάτων του μετά από τα δύο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζίβκοβιτς στη NOVA: "Ήταν μια νίκη που την περιμέναμε καιρό. Ξέραμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας. Δουλέψαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας και φύγαμε με τους βαθμούς της νίκης. Την χρειαζόμασταν για πολλούς λόγους, οι ποδοσφαιριστές προετοιμάστηκαν σωστά και θέλαμε τους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για τα δύο γκολ που πέτυχε και τα συναισθήματά του: "Στο πρώτο γκολ έπιασα ένα τέλειο σουτ και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα. Το πανηγύρισα γιατί ένιωσα ότι εκείνη την στιγμή εκτονώθηκαν τα συναισθήματα μου. Στο δεύτερο γκολ πήρα μια εξαιρετική πάσα, είδα τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και αφού “τσίμπησα” την μπάλα έκανα και πάλι αυτό που έπρεπε".

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: "Είναι σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί γιατί θα μας βοηθήσουν και ψυχολογικά. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Μας λείπει η σταθερότητα σε ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος και σίγουρα σε πολλά παιχνίδια δεν είχαμε τύχη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ