ΜΙΛΑΝ

Ζιρού: Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ζιρού: Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, σύμφωνα με τον Ρομάνο
2022 MARTIN MEISSNER / ASSOCIATED PRESS

Την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μίλαν αναμένεται να υπογράψει μετά το τέλος του Μουντιάλ 2022 ο Ολιβιέ Ζιρού, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φραμπρίτσιο Ρομάνο.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Ολιβιέ Ζιρού έγραψε ιστορία, αφού με το γκολ που σημείωσε στο 44ο λεπτό απέναντι στην Πολωνία έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Γαλλίας, φτάνοντας τα 52 τέρματα και ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί.

Την ώρα που ο 36χρονος έγραφε ιστορία, όμως, πανηγυρίζοντας την πρόκριση των "μπλε" στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022, η... τύχη του δούλευε και στην Ιταλία, αφού όπως φαίνεται η Μίλαν ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που ειδικεύεται σε θέματα μεταγραφών, ο ιταλικός σύλλογος ετοιμάζει το νέο συμβόλαιο που θα προσφέρει στον Γάλλο, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Κατάρ.

Αυτή τη στιγμή ο Ζιρού είναι επικεντρωμένος στους στόχους της εθνικής του, ωστόσο, σύμφωνα με τον Ρομάνο, είναι και δική του επιθυμία να ανανεώσει με τους "ροσονέρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ