CHAMPIONS LEAGUE

Ζιράρ: "Bασικός μας αντίπαλος ο Ολυμπιακός"

Jamel Saihi (montpellier) - rene girard entraineur montpellier
Jamel Saihi (montpellier) - rene girard entraineur montpellier INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Μονπελιέ Ρενέ Ζιράρ δήλωσε ότι κάθε παίκτης της γαλλικής ομάδας πρέπει να κάνει το καθήκον του απέναντι στον Ολυμπιακό που τον θεωρεί βασικό αντίπαλο στον όμιλο.

Σημαντικό παιχνίδι χαρακτήρισε ο προπονητής της Μονπελιέ Ρενέ Ζιράρ την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γάλλοι έχουν λίγες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και σε περίπτωση ήττας στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό ουσιαστικά μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες κατάκτησης της 3ης θέσης που σημαίνει έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ρενέ Ζιράρ τόνισε ότι προτεραιότητα των παικτών του είναι το γαλλικό πρωτάθλημα ωστόσο, επιζητούν την διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

" Δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ και η Σάλκε έχουν το αβαντάζ. Είναι σαν να παίζουμε σε ένα μίνι πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό βασικό ανταγωνιστή μας.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους μας στον όμιλο. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να διακριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μάθουμε από την εμπειρία μας στην διοργάνωση.

Θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θα έχουμε ελπίδες για νίκη μόνο αν είμαστε σοβαροί.

Αν αγωνιστούμε με δύο επιθετικούς μας δίνει έξτρα δύναμη από το να παίξουμε με έναν ωστόσο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει το καθήκον του".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ