ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ζιντσένκο: "Θα πέθαινα για τον κόσμο της Σίτι, ο τίτλος είναι αφιερωμένος στους Ουκρανούς"

Ο Ζιντσένκο συγκινημένος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ζιντσένκο συγκινημένος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι PRINT SCREEN TWITTER

Ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο μέσα σε ένα έντονο συγκινησιακά κλίμα αφιέρωσε το πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Σίτι στον ουκρανικό λαό, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους των Πολιτών για όλη τη στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στη χώρα του.

Ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο τύλιξε το τρόπαιο της Premier League με την ουκρανική σημαία, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο 25χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον ουκρανικό λαό, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο των Πολιτών για την αγάπη και τη στήριξη που του έδειξαν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

"Ο τίτλος αυτός είναι αφιερωμένος στην Ουκρανία και τους συμπατριώτες μου που επιβιώνουν καθημερινά και που πλέον λιμοκτονούν. Είμαι απίστευτα υπερήφανος που είμαι Ουκρανός και θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω αυτό το τρόπαιο στην πατρίδα μου γιατί το αξίζουν οι άνθρωποι εκεί.

Ήταν τα πάντα για εμένα η στήριξη που έλαβα από τον κόσμο της Σίτι και πραγματικά θα πέθαινα γι' αυτούς τους οπαδούς για την υποστήριξη, γιατί ό,τι μου έδωσαν και ό,τι έκαναν για μένα κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου

Ποτέ δεν τα παρατάμε και σήμερα το πιστεύαμε. Το να ολοκληρώσω τα εννιά μου χρόνια στη Σίτι κατακτώντας τον πέμπτο μου τίτλο στην Premier League είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το να κατακτάς αυτό το τρόπαιο τέσσερις φορές σε πέντε χρόνια είναι πραγματικά εκπληκτικό. Όλοι γνωρίζουν ότι η πρωτάθλημα της Αγγλίας είναι το πιο ανταγωνιστικό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε δείξει συνέπεια εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό είναι απόδειξη του τι έχει χτίσει η Σίτι. Είναι πραγματικά μία συγκινητική μέρα για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη Σίτι. Σίγουρα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ