ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Τρομερή δουλειά ο Κλοπ"

Ζιντάν: "Τρομερή δουλειά ο Κλοπ"
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δουλειά του Γίργκεν Κλοπ, αλλά δήλωσε ότι προτιμάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξήρε τη δουλειά του Γίργκεν Κλοπ στην προπονητική πορεία του, σε δηλώσεις πριν από τον τελικό της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ το Σάββατο.

Ο Γάλλος τεχνικός των "μερένγκες" ρωτήθηκε για τον ομόλογό του και είχε μόνο καλά λόγια να πει. "Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ποτέ δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά έχω δει τη δουλειά του και είναι τρομερή. Το έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στην Ντόρτμουντ, αλλά και στη Λίβερπουλ. Τον σέβομαι πολύ για ό,τι κάνει στο Champions League και στην Premier League".

Σχολιάζοντας τις δύο ομάδες ενόψει του αγώνα στο Κίεβο, ο Ζιντάν υποστήριξε ότι υπάρχουν αγωνιστικές διαφορές: "Δεν νομίζω ότι παίζουμε το ίδιο είδος ποδοσφαίρου ως ομάδα. Όλοι μιλούν για τους τρεις μπροστά και λένε ότι είναι χειρότεροι στα μετόπισθεν, αλλά είναι μία ομάδα. Πήγαν στον τελικό και αξίζουν που βρίσκονται εκεί, όπως κι εμείς".

Αρνήθηκε να... ανταλλάξει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αφού επανέλαβε ότι θεωρεί τον Πορτογάλο κορυφαίο όλων: "Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος, το δείχνει κάθε χρόνο. Μερικές φορές η πίεση επηρεάζει τους παίκτες και βοηθάει κάποιους. Σίγουρα με αυτόν ισχύει το δεύτερο. Για εμάς έχει τεράστια σημασία".

Τέλος, απέρριψε ξανά την πεποίθηση ότι μετά από δύο σερί κατακτήσεις, η ισπανική ομάδα δεν έχει την ίδια όρεξη για το τρόπαιο σε σχέση με τη Λίβερπουλ που το κατέκτησε τελευταία φορά το 2005: "Πάντα έχουμε την ίδια επιθυμία και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν την έχουμε. Βρισκόμαστε σε τρίτο τελικό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ιστορικό, να το κατακτήσουμε για τρίτη σερί φορά. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι η Λίβερπουλ έχει μεγαλύτερη όρεξη από εμάς. Δεν είναι αλήθεια. Κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την όρεξη. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα θέλουμε περισσότερα και πάντα θα δίνουμε τα πάντα για να πάρουμε περισσότερα".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ