ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιντάν, Μπέκαμ, Ποτσετίνο έφυγαν από την πόρτα της κουζίνας

Ζιντάν, Μπέκαμ, Ποτσετίνο έφυγαν από την πόρτα της κουζίνας

Οι Ζιντάν, Ποτσετίνο και Μπέκαμ δείπνησαν σε λονδρέζικο εστιατόριο προτού "αποδράσουν" από την πόρτα της κουζίνας. Χαμός στην Αγγλία με τα σενάρια για το ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Η "Sun" εντόπισε σε πανάκριβο εστιατόριο του Λονδίνου τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ζινεντίν Ζιντάν και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Οι τρεις άνδρες δείπνησαν μαζί και με διαφορά μερικών λεπτών έφυγαν ο ένας μετά τον άλλο, αλλά όχι από την κεντρική είσοδο του καταστήματος.

Το τρίο "φυγαδεύτηκε" από την πόρτα της κουζίνας, ωστόσο οι Άγγλοι πρόλαβαν να βγάλουν φωτογραφίες...

Αποτέλεσμα του δημοσιεύματος ήταν τα σενάρια στο Νησί να πάρουν "φωτιά", διότι πολλοί συνέδεσαν τη συνάντηση αυτή με τα επαγγελματικά, κυρίως, των Ζιντάν και Ποτσετίνο.

Ο "Ζιζού" έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Αργεντινός κόουτς της Τότεναμ με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στη "Sun" σημειώνουν ότι οι δύο "γκαλάκτικος" βρίσκονται στο Νησί για τα γυρίσματα διαφήμισης, ωστόσο η σχέση τους με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με τους Άγγλους, είναι άψογη και δεν αποκλείεται πάνω στην κουβέντα να προσπάθησαν να επηρεάσουν τον Ποτσετίνο για να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ