ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Παράλογο να μην παίξουμε στα ημιτελικά του Champions League"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στην αναμέτρηση με την Αταλάντα
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στην αναμέτρηση με την Αταλάντα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπέτις, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι η Ρεάλ έχει κάθε δικαίωμα να παίζει στα ημιτελικά Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Μπέτις για την 32η αγωνιστική της La Liga ( μπορεί να έχει παίξει 32 παιχνίδια, αλλά η 33η αγωνιστική με τη Χετάφε έχει παιχτεί ήδη), όπου κλήθηκε να απαντήσει κυρίως σε θέματα που αφορούν τη European Super League.

Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι είναι δικαίωμα της Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει στο Champions League, ενώ όσον αφορά το αν φοβάται το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει εχθρική διαιτησία κόντρα στην Τσέλσι, απάντησε ότι δεν το φοβάται. Τέλος ανέφερε ότι ο Αζάρ είναι στα πλάνα του για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ζιντάν ανέφερε στη συνέντευξη τύπου: Για το ότι η UEFA αφήνει τη Ρεάλ να παίξει στο Champions League: "Έχουμε το δικαίωμα να παίξουμε στο Champions League, είναι παράλογο (να μην παίξουμε) και θα προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση".

Για το αν φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει εχθρική διαιτησία κόντρα στην Τσέλσι: "Όχι δεν το νομίζω. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν ειπωθεί. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε επειδή έχουμε το δικαίωμα να παίξουμε και ο διαιτητής θα κάνει τη δουλειά του ως συνήθως.

Για το αν τον ενόχλησαν τα μπλουζάκια των παικτών της Καντίθ για τη European Super League: "Καθόλου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει".

Για τις επιστροφές από τραυματισμούς: "Ο Κρος δε θα είναι μαζί μας, ενώ ο Μόντριτς θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Champions League. Ο Αζάρ θα είναι μαζί μας και θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπέτις".

Photo Credits: © 2021 Luca Bruno / Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ