ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ζιντάν για Παρί: "Ποτέ μην λες ποτέ, δεν έχω τελειώσει με την Εθνική Γαλλίας"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλλη | 8 Μαρτίου 2020
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλλη | 8 Μαρτίου 2020 @2022 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη μεγάλη συνέντευξη στην Equipe ομολόγησε τη μεγάλη επιθυμία του να αναλάβει την Εθνική Γαλλίας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρότι τα σενάρια το τελευταίο διάστημα ήθελαν τον Ζινεντίν Ζιντάν να αντικαθιστά στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένος να πάρει βιαστικές αποφάσεις, δεδομένου ότι στόχος του να είναι να αναλάβει στο άμεσο μέλλον την Εθνική Γαλλίας, αφού αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάντ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μάλιστα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Equipe, δεν δίστασε να εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του αυτή, επισημαίνοντας: "Δεν έχω τελειώσει με τους μπλε".

Την ίδια στιγμή, ο "Ζιζού" δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων εξηγώντας:

"Ποτέ μην λες ποτέ. Ειδικά όταν είσαι προπονητής σήμερα. Όταν ήμουν παίκτης είχα την επιλογή, σχεδόν όλες τις ομάδες. Ως προπονητής τώρα δεν υπάρχουν πενήντα σύλλογοι που μπορώ να πάω. Υπάρχουν δύο ή τρεις πιθανότητες. Αν επιστρέψω σε ένα κλαμπ είναι για να κερδίσω. Το λέω με κάθε σεβασμό.

Κάποιες συνθήκες κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα. Όταν κάποιος μου λέει: "Θες να πας στο Μάντσεστερ;". Καταλαβαίνω αγγλικά αλλά δεν τα κατέχω πλήρως. Ξέρω ότι υπάρχουν προπονητές που πηγαίνουν σε συλλόγους χωρίς να μιλούν τη γλώσσα. Αλλά λειτουργώ διαφορετικά. Για να επιτύχεις "μπαίνουν" πολλά στοιχεία στη μέση. Είναι ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Εγώ, ξέρω τι χρειάζομαι για να κερδίσω".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ