ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν για Γιόβιτς: "Είναι εύκολο να λες ότι η ευθύνη είναι του προπονητή..."

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του ισπανικού Super Cup απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ο Ζινεντίν Ζιντάν δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του ισπανικού Super Cup απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο Ⓒ 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δέχτηκε κριτική από μερίδα του Τύπου μετά από το εντυπωσιακό δεύτερο ντεμπούτο του Λούκα Γιόβιτς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το γεγονός αυτό τον ώθησε να πάρει θέση για την απόφαση της Ρεάλ να δώσει δανεικό τον παίκτη.

Στον 1,5 χρόνο που... ταλαιπώρησε και ταλαιπωρήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκα Γιόβιτς, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 21 ματς της La Liga έχοντας τον φτωχότατο απολογισμό των δύο τερμάτων.

Με αυτά τα δεδομένα, η μετακίνησή του ως δανεικού στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το τέλος της σεζόν θεωρήθηκε από όλους ως ένα ιδανικό σενάριο, με τον ίδιο τον παίκτη ωστόσο να "σπάει τα κοντέρ", αφού στο πρώτο ματς της δεύτερης θητείας του στους "αετούς" πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Σάλκε και έφτασε το νούμερο των τερμάτων που σκόραρε 18 ολόκληρους μήνες ως κάτοικος "Μπερναμπέου".

Όπως ήταν λογικό, η εμφάνιση αυτή του Σέρβου επιθετικού ώθησε αρκετούς να ρίξουν τα βέλη της κριτικής τους προς τον Ζινεντίν Ζιντάν θεωρώντας πως δεν τον εκμεταλεύτηκε όπως θα έπρεπε, με τον "Ζιζού" να παίρνει θέση για αυτό το ζήτημα μέσω δηλώσεών του σε συνέντευξη Τύπου.

"Είμαι χαρούμενος και μου άρεσε αυτό που έκανε. Εύχομαι στον Γιόβιτς και σε κάθε άλλον παίκτη ανήκει στην Ρεάλ τα καλύτερα (σ.σ ανάλογη κριτική δέχεται ο Ζιντάν για την πολύ καλή παρουσία των Χακίμι και Ρεγκιλόν σε Ίντερ και Τότεναμ αντίστοιχα, δύο παικτών που δεν είχαν θέση στους μερένγκες).

Η Ρεάλ είναι ένα δύσκολο μέρος, το έχω βιώσει ως ποδοσφαιριστής και αυτό που έκανε ο Λούκα είναι να βγει και να παίξει. Χαίρομαι για αυτόν και ελπίζω κάποια ημέρα αυτά που κάνει στην Άιντραχτ να τα κάνει και σητν Ρεάλ", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας, και συμπλήρωσε:

"Έχει μέλλον και μπορεί να το δείξει στην Ρέαλ. Το ίδιο ισχύει για όλους. Εδώ υπάρχει πάντα ένας πανίσχυρος συναγωνισμός, όμως δεν είναι ο προπονητής εκείνος που θα πρέπει να φορτώνεται την ευθύνη..."

Photo Credits: AP Photo/Jose Breton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ