ΓΑΛΛΙΑ

Εθνική Γαλλίας: Υποψήφιος ο Ζιντάν για την αντικατάσταση του Ντεσάμπ

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν @ 2021 JOSE BRETON / ASSOCIATED PRESS

Ο Νοέλ Λε Γκρέτ, ο οποίος θέλει να επανεκλεγεί στον προεδρικό θώκο της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, υποστήριξε ότι αν αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, τότε θα κοιτάξει την περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Εθνική Γαλλίας προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022, εκεί που θα υπερασπισθεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Οι τρικολόρ θα πορευτούν με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μέχρι και το Μουντιάλ. Όμως, στη συνέχεια το μέλλον παραμένει άγνωστο, εφόσον το συμβόλαιο του Γάλλου τεχνικού λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο Νοέλ Λε Γκρετ, πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που θέλει να ανανεώσει τη θέση του στον προεδρικό θώκο, αναφέρθηκε στον Ζινεντίν Ζιντάν. Συγκεκριμένα, τόνισε στο RTL ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλός του φίλος και έτσι θα μιλήσει μαζί του, αν ο Ντεσάμπ δεν παραμείνει

"Έχουμε καλή σχέση με τον Ζιντάν. Τουλάχιστον προσωπική. Αν ο Ντιντιέ σταματήσει και είμαι ακόμη εδώ, ο πρώτος άνθρωπος που θα δω είναι ο Ζιντάν" ανέφερε συγκεκριμένα.

Photo credits: ⓒ 2021 Jose Breton/Associated Press

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ