ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν έχουμε ανάγκη να αποστομώσουμε κανέναν"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είπε μετά το τέλος του Clasico με τη Μπαρτσελόνα και τη νίκη της Ρεάλ πως δεν είχε ανάγκη η ομάδα του να αποστομώσει κανέναν με αφορμή την κριτική που υπήρξε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζινεντίν Ζιντάν έγιναν αποδέκτες επικριτικών σχολίων μετά τις ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ Ντόνετσκ και το Clasico με τη Μπαρτσελόνα ήταν κομβικό για να επανέλθει η ηρεμία. Ο Ζιζού πάντως μετά το θριαμβευτικό 3-1 της ομάδας του τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του δεν είχαν ανάγκη να αποστομώσουν κανέναν με αφορμή την κριτική που υπήρξε.

«Δεν έχουμε ανάγκη να αποστομώσουμε κανέναν. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί για εκείνους. Η ομάδα είναι ενωμένη. Μπορούμε να απολαύσουμε ό,τι καταφέραμε. Δεν γνωρίζω αν αυτά που ειπώθηκαν ήταν δίκαια, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου.

Μπορεί να είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να απολαύσουμε αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε στους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος. Η καλή εμφάνιση είναι από την σκληρή δουλειά και ότι πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ότι είμαστε μαζί. Όλα έχουν να κάνουμε με το καλό παιχνίδι που παίξαμε", ανέφερε ο Ζιντάν.

Για τη φάση του πέναλτι, απάντησε: "Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, επειδή είναι δύσκολη δουλειά και δε θα το κάνω σήμερα. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Κερδίσαμε 3-1 και θα μπορούσαμε και περισσότερο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ