ΤΟΤΕΝΑΜ

Ζινολά: "Ο Χάρι Κέιν είναι το νέο Νο 10 για την Τότεναμ, κάτι σαν τον Μαραντόνα"

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ στο πλαίσιο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Νιούκαστλ | 3 Απριλίου 2022
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ στο πλαίσιο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Νιούκαστλ | 3 Απριλίου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν ήταν εντυπωσιακός στο θριαμβευτικό 5-1 της Τότεναμ επί της Νιούκαστλ, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να κάνει τον άλλοτε Γάλλο παλαίμαχο άσο, Νταβίντ Ζινολά, να τον συγκρίνει με τον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αν και δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ στο εμφατικό 5-1 της Τότεναμ επί της Νιούκαστλ για την 31η αγωνιστική της Premier League, ο Χάρι Κέιν έβαλε το όνομά του στα χείλη όλων των οπαδών των σπιρουνιών στο φινάλε της αναμέτρησης, αφού με την πληθωρική παρουσία του κατάφερε να αξιοποιεί όλους τους συμπαίκτες του και να δημιουργεί διαρκούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Μάλιστα, ένα είδος ανταμοιβής για τον δεύτερο μεγαλύτερο σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας ήρθε μέσω του... Νταβίντ Ζινολά, με τον Γάλλο παλαίμαχο άσο που στο παρελθόν είχε φορέσει τόσο τη φανέλα της Τότεναμ όσο και της Νιούκαστλ να τον αποθεώνει με ξεχωριστό τρόπο, συγκρίνοντάς τον με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

"Η Τότεναμ δείχνει ομάδα με τρομερή αυτοπεποίθηση, με εκπληκτικούς παίκτες στη γραμμή κρούσης της. Ο νέος οργανωτής του παιχνιδιού των σπιρουνιών είναι ο Χάρι Κέιν.

Είναι σαν τον νέο Ντιέγκο Μαραντόνα τώρα. Μεγάλες μπαλιές, κοντινές πάσες, τα έχει όλα", δήλωσε μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του αγγλικού Sky Sports.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ