ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζημιά στον πνεύμονα ο Άσλεϊ Γουίλιαμς

Ζημιά στον πνεύμονα ο Άσλεϊ Γουίλιαμς

Ζημιά στον πνεύμονα αποκαλύφθηκε ότι υπέστη ο αρχηγός της Εθνικής Ουαλίας, Άσλεϊ Γουίλιαμς, στο φιλικό με το Μεξικό. Τι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ζημιά στον πνεύμονα, η οποία προκάλεσε την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύφθηκε ότι υπέστη ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας, Άσλεϊ Γουίλιαμς, στη διάρκεια του φιλικού με το Μεξικό.

Ο 33χρονος παίκτης της Έβερτον υπέστη ακόμη πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, μετά τη σύγκρουση με τον Χαβιέρ Ερνάντες, γεγονός που επέφερε την αλλαγή του 20 λεπτά μετά την έναρξη του φιλικού. Ο αγώνας ήταν ο πρώτος για τον αμυντικό της Έβερτον ύστερα από περίπου 3 μήνες.

"Ανυπομονώ να επιστρέψω στο σπίτι και να ξεκουραστώ ενόψει της νέας σεζόν. Ήταν κάπως περίεργες οι τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά ήταν υπέροχο που επέστρεψα στην εθνική Ουαλίας.

Αφού έφυγα μετά από 20 λεπτά με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, πήγα στο νοσοκομείο και ανακάλυψα ότι είχα τρύπα στον αριστερό μου πνεύμονα. Γι' αυτό ήρθε η κατάρρευση", έγραψε ο έμπειρος παίκτης στο Facebook.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ