ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ζεζούς: "Ο Βλαχοδήμος δεν έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τη φανέλα της Μπενφίκα
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τη φανέλα της Μπενφίκα © 2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Ζόρζέ Ζεζούς εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά συγκρατημένος για την εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, τονίζοντας πως ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα playoffs του Champions League.

Η Μπενφίκα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας της Αϊντχόφεν με 2-1, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να συμβάλει τα μέγιστα στη σημαντική αυτή νίκη με καθοριστικές επεμβάσεις.

Στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης με τη Ζιλ Βισέντε (21/8, 20:00) για την 3η αγωνιστική της Primeira Liga, ο τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζεζούς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα και την εμφάνισή του στο ματς με την Αϊντχόφεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος τεχνικός, που εξακολουθεί να μην πιστεύει στις δυνατότητες του 27χρονου κίπερ, τον οποίο και έχει παραγκωνίσει, ξεκαθάρισε πως δεν έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Την ίδια στιγμή, υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των "αετών", Μοράτο, ήταν ο MVP του αγώνα.

"Θα ξεκινήσει ξανά. Δεν ξέρω ποια είναι η διαμάχη για τον Βλαχοδήμο. Κάποιος έχει τη γνώμη του, εγώ έχω τη δική μου και είναι διαφορετική. Ο Βλαχοδήμος έπαιξε ένα παιχνίδι, όπως όλη η ομάδα της Μπενφίκα. Είναι μέρος της ομάδας στο αμυντικό κομμάτι Έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά πάλι λέω ότι δεν έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο παίκτης στον αγώνα με την Αϊντχόφεν είναι ο Μοράτο", τόνισε ο Πορτογάλος κόουτς.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ