ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ζεζούς: "Ο Μαραντόνα είχε πάθος, ο Κριστιάνο λίγο, ο Μέσι καθόλου"

O Ζόρζε Ζεζούς στον αγώνα της Μπενφίκα με τη Μορεϊρένσε
O Ζόρζε Ζεζούς στον αγώνα της Μπενφίκα με τη Μορεϊρένσε AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ζόρζε Ζεζούς ανέλυσε τη φιγούρα του Ντιέγκο Μαραντόνα και όταν κλήθηκε να τον συγκρίνει με Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, με τον τελευταίο ήταν κάπως σκληρός...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στα 60 του και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως είναι λογικό συνεχίζουν να μιλούν για τον θρυλικό Αργεντινό. Ένα από αυτούς ήταν ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος όταν κλήθηκε να βάλει στην ίδια... ζυγαριά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: "Ήταν στην κορυφή του κόσμου, είχε πάθος για το παιχνίδι, γεννήθηκε για να είναι ποδοσφαιριστής. Δεν είναι προϊόν που δούλεψε, γεννήθηκε έτσι. Σήμερα, οι δύο καλύτεροι στον κόσμο: Ο Κριστιάνο έχει λίγο και ο Μέσι τίποτα. Δεν έχει καθόλου πάθος".

Ο έμπειρος τεχνικός έσπευσε να το εξηγήσει: "Ο Μέσι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αλλά μιλάμε για το τι είναι η ζωή και το συναίσθημα, το να έχεις πάθος για το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Μαραντόνα ήταν εξαιρετικός σε σχέση με τους άλλους δύο. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, μαζί με τον Πελέ. Ο Πελέ είναι ακόμα εδώ, ζωντανός. Ο Ντιέγκο ήταν ο σπουδαιότερος, όχι μόνο διότι ήταν ιδιοφυΐα, αλλά και για τον τρόπο που το έδειχνε. Αυτό έκανε για εμένα τη διαφορά".

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ