COPA LIBERTADORES

Ζεσούς και Νεϊμάρ πανηγύρισαν με βιντεοκλήση την κατάκτηση του Copa Libertadores από την Παλμέιρας

Νεϊμάρ και Ζεσούς πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Copa Libertadores από την Παλμέιρας
Νεϊμάρ και Ζεσούς πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Copa Libertadores από την Παλμέιρας PRINT SCREEN INSTAGRAM STORY

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa Libertadores από την Παλμέιρας μαζί με τον Νεϊμάρ μέσω βιντεοκλήσης, δημοσιεύοντας στη συνέχεια στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Παλμέιρας στέφθηκε πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, εκ των οποίων τις δύο ήταν με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της. Ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ για δεύτερη διαδοχική χρονιά καθοδήγησε την ομάδα, η οποία διατήρησε τα σκήπτρα στη διοργάνωση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Γκαμπριέλ Ζεσούς, δεν έκρυψε τη χαρά του για τον θρίαμβο της Παλμέιρας, της οποίας είναι οπαδός, και πανηγύρισε δημοσιεύοντας στο Instagram video από τη νίκη της ομάδας του.

Μάλιστα, ο 24χρονος φορ δεν ήταν ο μόνος που χάρηκε για την κατάκτηση του Copa Libertadores, αλλά την πανηγύρισε μαζί με τον συμπατριώτη του και άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, μέσω βιντεοκλήσης.

Νεϊμάρ και Ζεσούς πανηγυρίζουν μέσω βιντεοκλήσης την κατάκτηση του Copa Libertadores από την Παλμέιρας
Νεϊμάρ και Ζεσούς πανηγυρίζουν μέσω βιντεοκλήσης την κατάκτηση του Copa Libertadores από την Παλμέιρας PRINT SCREEN INSTA STORY

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS COPA LIBERTADORES ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ