ΑΡΗΣ

Ζερβινιό: Όταν ο Ιβοριανός είπε ότι θα περνούσε τον Μπολτ με την μπάλα στα πόδια

Ο Ζερβινιό πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Ζερβινιό πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα © 2014 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Ζερβινιό, που ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, είναι ένας επιθετικός με αυτοπεποίθηση, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη δήλωση που είχε κάνει το 2014, όταν τόνισε πως θα μπορούσε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του Γουσέιν Μπολτ στα 100μ, έχοντας και την μπάλα στα πόδια του

Ο Άρης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία σπουδαία μεταγραφή και να κάνει δικό του τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, Ζερβινιό, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη.

Ο 35χρονος επιθετικός, που έχει περάσει από την Τράμπζονσπορ, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα, μεταξύ άλλων, της Άρσεναλ, της Ρόμα και της Πάρμα, διακρίνεται εκτός από τις ικανότητές του και για την αυτοπεποίθησή του.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που είχε κάνει το 2014 όταν η Ρόμα επικράτησε 3-2 της Νάπολι στον ημιτελικό του Coppa Italia, χάρη στα δύο του γκολ.

"Θα κέρδιζα τον Μπολτ με την μπάλα στα πόδια μου. Χωρίς τη μπάλα, θα ήταν πιο γρήγορος", είχε πει χαρακτηριστικά στο Rai Sport ο 35χρονος.

Στις 16 Αυγούστου του 2008 και του 2009 ο Γιουσέιν Μπολτ, ο χαρισματικός σπρίντερ από την Τζαμάικα, έσπασε δύο φορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες το Παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ.

Το 2008 τρέχοντας την απόσταση σε 9.72', ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου κατέβασε κι άλλο τον καλύτερο χρόνο όλων των εποχών στο συγκεκριμένο αγώνισμα με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 9.69.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ