ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ζερόμ Ροτέν: "Ο Ποτσετίνο δεν είχε ενημερωθεί για το πού βρισκόταν ο Μέσι"

Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο παλαίμαχος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, τόνισε πως ο Μέσι έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Ποτσετίνο, καθώς δεν τον είχε ενημερώσει για το πού βρισκόταν κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μετά από μια εβδομάδα καραντίνας στο Ροσάριο, ο Λιονέλ Μέσι βγήκε αρνητικός στο PCR τεστ και έτσι βγήκε από την καραντίνα. Ο Αργεντινός εξετάστηκε θετικός κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του και καθυστέρησε την επιστροφή του στη Γαλλία.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Παριζιάνων, Ζερόμ Ροτέν, με δηλώσεις του στο Radio Montecarlo μίλησε για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του Αργεντινού σταρ: "Πρέπει πάντα να σέβεσαι τον προπονητή του. Αυτό με δίδαξαν. Ο προπονητής πρέπει να είναι πάνω απ' όλα, δεν έχει σημασία αν είσαι αστέρι ή νεαρός παίκτης. Ο προπονητής πρέπει να είναι το αφεντικό πάντα.

Ο Ποτσετίνο δεν είχε ενημερωθεί για το πού ήταν ο Μέσι και αυτό εξηγεί πολλά. Δεν είναι καλό σημάδι και νομίζω πως είναι σοκαριστικό για τον Μέσι".

Αναφορές στη Γαλλία ανέφεραν πως ο Ποτσετίνο έμαθε πως ο Μέσι ήταν θετικός στον κορονοϊό από τρίτους και όχι από τον ίδιο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ