CHAMPIONS LEAGUE

Ζενίτ - Τσέλσι: Το απίστευτο βολέ του Οζντόεφ που στέρησε την πρώτη θέση στους "μπλε"

Η "οβίδα" του Οζντόεφ για το 3-3 της Ζενίτ στο ματς του Champions League με την Τσέλσι
Η "οβίδα" του Οζντόεφ για το 3-3 της Ζενίτ στο ματς του Champions League με την Τσέλσι PRINT SCREEN GLOMEX

Σε ένα παιχνίδι ροντέο, που προσέφερε πλούσιο θέαμα η Τσέλσι έχασε μέσα από τα χέρια της πρώτη θέση του ομίλου στο Champions League, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να τιμωρεί τους "μπλε" στο 90+4' με ένα απίστευτο βολέ και να διαμορφώνει το τελικό 3-3 για τη Ζενίτ.

Απίστευτο θέαμα προσέφερε το βράδυ της Τετάρτης (8/12) το Ζενίτ - Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και τους "μπλε" να χάνουν τελικά την πρώτη θέση του 8ου ομίλου του Champions League που του οδηγούσε στο γκρουπ των ισχυρών στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Στο 90+4' ο Μαγκομέντ Οζντόεφ "τιμώρησε" την ομάδα του Τόμας Τούχελ και με εκπληκτικό βολέ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-3, με τον Κέπα να μην μπορεί να αντιδράσει.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ