ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Μας δίνει κίνητρο από μόνο του το ντέρμπι"

Ζέκα: "Μας δίνει κίνητρο από μόνο του το ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως από μόνο του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ένα κίνητρο για όλους τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ένα ντέρμπι από μόνο του αποτελεί κίνητρο για κάθε παίκτη. Πόσο μάλλον το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τον Ζέκα να υποστηρίζει ότι οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη προκειμένου να δώσουν μια μικρή χαρά στον κόσμο του Τριφυλλιού έστω και στο τέλος.

Ο Πορτογάλος άσος υποστήριξε ότι οι πράσινοι μπορούν όπως και στον πρώτο γύρο να χτυπήσουν τον ΟΣΦΠ και γιατί όχι και να πάρουν και τη νίκη.

Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρεται στο κίνητρο που έχουν οι Πράσινοι για την νίκη και αναλύει τα δεδομένα του ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τουΖέκαστη κάμερα της "NOVA":

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και τις λιγοστές πιθανότητες για συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ:
"
Είναι μια άσχημη κατάσταση για εμάς και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι' αυτό. Αλλά θα έλεγα ότι κανένας δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Μαθηματικά τα πράγματα είναι ακόμα εφικτά, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως και να έχει, να προσπαθήσουμε και να πάμε κάπως καλύτερα, γιατί αυτό το αξίζουμε όλοι".

Για την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"
Νομίζω ότι όλοι είμαστε θλιμμένοι και πικραμένοι, γιατί δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε βάλει. Άρα αυτή τη στιγμή μας μένει το ντέρμπι και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για την νίκη και ελπίζω να κερδίσουμε στο ντέρμπι".

Για την βαθμολογική διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και αν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων:
" Κοιτάξτε αντικατοπτρίζει θα έλεγα λόγω της διαφοράς των βαθμών. Όμως ο αγώνας που θα παίξουμε είναι ένα ντέρμπι και όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας για να αλλάξουμε λίγο την εικόνα μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός".

Για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και το «κλειδί» της νίκης:
"
Είναι μια έδρα με πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα. Θα έλεγα ότι το κλειδί του ντέρμπι- κατά την άποψη μου- είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να τρέξουμε πολύ, να πολεμήσουμε και να δώσουμε τη μάχη μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Άρα νομίζω ότι αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε, να αφήσουμε σε αυτό το γήπεδο και την ψυχή μας, για να πετύχουμε την νίκη".

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει στο Κυριακάτικο ντέρμπι:
" Όπως είπα και πριν, είναι ένα ντέρμπι και σε τέτοια παιχνίδια όλα μπορούν να γίνουν. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη. Πιστεύω λοιπόν ότι με πολλή δουλειά και πολεμώντας, θα μπορέσουμε να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση με αυτή στο ντέρμπι του πρώτου γύρου".

Για το γκολ που είχε σημειώσει στο περσινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»:
" Ήταν θυμάμαι το πρώτο γκολ που πέτυχα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε ένα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος, αν και βέβαια δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σε εκείνο το παιχνίδι.

Τώρα βεβαίως στο Κυριακάτικο ντέρμπι, δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Όποιος και αν σκοράρει, αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτόν τον αγώνα είναι η νίκη.

Για την γνώμη που έχει σχηματίσει για τον Ολυμπιακό:
"
Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, η οποία έχει κερδίσει άξια τον τίτλο και θα έλεγα ότι είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και κατέκτησε τον τίτλο, διότι ήταν καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουν καλή επίθεση, όμως εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο, προκειμένου να τον δυσκολέψουμε, με στόχο να πάρουμε την νίκη".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους του Παναθηναϊκού:
"
Είναι λίγο δύσκολο να αναφερθώ με ένα μήνυμα... Θα ήθελα να πω ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να αποδείξουμε, ότι ο Παναθηναϊκός είναι όντως μια μεγάλη ομάδα και για όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια θα κάνουμε το καλύτερο.

Φέτος τα πράγματα εξελίχθηκαν πάρα πολύ άσχημα, αλλά πρέπει πλέον να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλάκαινα κοιτάξουμε μπροστά, ώστε αυτού του είδους οι καταστάσεις να μην επαναληφθούν. Για να μην υπάρχει πλέον καμία στεναχώρια σε όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ