CONFERENCE LEAGUE

Ζέκα: "Χάρηκα που με χειροκρότησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ήθελα να είμαι μέσα στο γήπεδο και να παίξω"

Απογοητευμένος μετά την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Βοσνία στο φινάλε των ομίλων του Nations League o Ζέκα
Απογοητευμένος μετά την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Βοσνία στο φινάλε των ομίλων του Nations League o Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα δεν μπορεί να ενισχύσει την Κοπεγχάγη κόντρα στον ΠΑΟΚ καθώς υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση όμως βρέθηκε στο γήπεδο και ευχαρίστησε τους φίλους του Δικεφάλου για το θερμό χειροκρότημα προς το πρόσωπό του.

Χωρίς αμφιβολία, ο Ζέκα ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του προβλήματος, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αποχη του από τη δράση μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο διεθνής μέσος είναι πάντως κοντά στους συμπαίκτες του και το έδειξε με την παρουσία του στο γήπεδο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League, όπου κέρδισε το χειροκρότημα των φίλων του Δικεφάλου.

"Να πως την αλήθεια, δεν το περίμενα, χάρηκα πάρα πολύ που το έκαναν αυτό και θέλω να τους πω ευχαριστώ γιατί σημαίνει πως έχω κάνει κάτι στην Ελλάδα ώστε να με βλέπουν και να με αγαπάνε και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό", τόνισε ο Ζέκα με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια μίλησε:

Για το πώς είδε τους αγώνες της Ελλάδας και πως πηγαίνει η αποθεραπεία του: "Τα είδα τα παιχνίδια της Εθνικής, νόμιζω ότι έπρεπε να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια (σ.σ. με Κόσοβο και Σουηδία) όπου η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε και είμαστε όλοι στενοχωρημένοι αλλά πιστεύω ότι με τη δουλειά που κάνουμε θα τα καταφέρουμε και θα δώσουμε χαρά στους Έλληνες.

Τώρα είμαι έξω, είμαι σίγουρος πως αυτός που παίζει στη θέση μου θα κάνει καλύτερα από μένα και θα τα δώσει όλα. Έχω κάνει πριν από 6 ημέρες χειρουργείο, είναι ακόμα πολύ νωρίς, τώρα έχουμε μόνο θεραπεία και θα δούμε τι θα γίνει".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για τον αν τον έχουν ρωτήσει οι συμπαίκτες του κάτι για τον ΠΑΟΚ: "Το σκάουτινγκ τα κάνει όλα, με ρώτησαν για κάποιους παίκτες και για την ομάδα και τους είπα ότι δεν έχω παρακολουθήσει φέτος τον ΠΑΟΚ αλλά ξέρω κάποιους παίκτες που έχουν ποιότητα όπου αν τους αφήσουμε να έχουν μπάλα θα είναι δύσκολο για εμάς. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να έχουμε μεγάλες πιθανότητες να νικήσουμε".

Για την παρουσία στο γήπεδο τόσο οπαδών της Κοπεγχάγης όσο και εκείνων του ΠΑΟΚ: "Αυτό θέλουμε εμείς. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να γεμίζουν τα γήπεδα και να έρχονται και οι οπαδοί της άλλης ομάδας. Αυτό που γίνεται σήμερα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το έχουμε ζήσει κάποιες φορές στο παρελθόν σε κάποια ντέρμπι, σε κάποια μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Ξέρουμε πώς είναι οι Έλληνες οπαδοί, κάνουν μεγάλη φασαρία και είναι ωραία. Το μόνο που ήθελα είναι να είμαι μέσα σήμερα και να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορώ αλλά θα το ζήσω απ'έξω".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ