CHAMPIONS LEAGUE

Ζαρντίμ: "Kανείς δεν μας πίστευε"

Ζαρντίμ: "Kανείς δεν μας πίστευε"

Τα εύσημα στους παίκτες του μοίρασε ο Ζαρντίμ μετά τη νίκη της Μονακό επί της Άρσεναλ με 3-1 στο Έμιρειτς στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μονακό έκανε την έκπληξη στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη 3-1 επί της Άρσεναλ στο Έμιρειτς στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αγωνίστηκαν οργανωμένα και εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη της Άρσεναλ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

" Αναλύσαμε την Άρσεναλ πριν το παιχνίδι και είδαμε ότι είναι δυνατή στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολεύονται στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας επέτρεψε να βγούμε στην αντεπίθεση με μεγάλη αποτελεσματικότητα στο δεύτερο ημίχρονο.

Κανείς δεν περίμενε το αποτέλεσμα. Είμαστε στα μισά της διαδρομής. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη. Πρέπει να ξέρεις πότε θα αμυνθείς και πότε να επιτεθείς. Είναι δύσκολο για μία ομάδα να πετύχει πολλά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απέναντι στην Άρσεναλ ήμασταν μία οργανωμένη ομάδα κάτι που μας επέτρεψε να επιτεθούμε αποτελεσματικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας την φετινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κερδίσαμε ομάδες όπως η Ζενίτ και η Λεβερκούζεν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ