ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ζανκτ Πάουλι - Ντόρτμουντ 2-1: Αποκλεισμός σοκ για τον Χάαλαντ και την παρέα του

Ο Χάαλαντ απογοητευμένος στη διάρκεια του αγώνα Ζανκτ Πάουλι - Ντόρτμουντ | 18 Ιανουαρίου 2022
Ο Χάαλαντ απογοητευμένος στη διάρκεια του αγώνα Ζανκτ Πάουλι - Ντόρτμουντ | 18 Ιανουαρίου 2022 © 2022 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Η Ζανκτ Πάουλι κέρδισε τη Ντόρτμουντ με 2-1 και απέκλεισε τους Βεστφαλούς από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γερμανίας. Στην επόμενη φάση Καρλσρούη, Μπόχουμ και Αμβούργο στα πέναλτι.

Η Ζανκτ Πάουλι κέρδισε 2-1 τη Ντόρτμουντ και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γερμανίας. Στην επόμενη φάση μετά τα ματς της Τρίτης (18/1) βρίσκονται οι Καρλσρούη, Μπόχουμ και Αμβούργο.

Στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας η ομάδα του Χάαλαντ δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από την Ζανκτ Πάουλι με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στο Κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 4' μετά από γκολ του Αμενένιντο και το 2-0 έγινε στο 40' με αυτογκόλ από τον Βίτσελ.

Η Ντόρτμουντ το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με τον Χάαλαντ στο 58' σε 2-1 με εκτέλεση πέναλτι αλλά εν συνεχεία παρά τις ευκαιρίες που έχασε δεν κατάφερε να βάλει ένα ακόμη τέρμα και να στείλει το παιχνίδι έστω στην παράταση.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ: Σμαρς, Όχλσον (75' Μιλάν-Ζάντερ), Λόρενς, Μέντιτς, Πακάρντα, Σμιθ, Ίρβιν, Χάρτελ, Μπέκερ, Μπαργκστάλερ (90' Κριστόφερσεν), Αμενένιντο (74' Ντιγκέν).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μενιέ, Ακάντζι (76' Ζαγκαντού), Χούμελς, Γκερέιρο, Βίτσελ (90' Μουκοκό), Μπραντ, Μπέλινγχαμ, Ρόις, Χάαλαντ, Αζάρ (65' Μάλεν).

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ