ΙΝΤΕΡ

Ζανγκ: "Κανένας φόβος για την Σίτι, το Champions League δεν είναι απίθανο όνειρο"

Ζανγκ: "Κανένας φόβος για την Σίτι, το Champions League δεν είναι απίθανο όνειρο"
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Μάντστεστερ Σίτι παρουσιάζεται ως το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League όμως δεν τρομάζει την Ίντερ, με τον πρόεδρο των νερατζούρι, Στίβεν Ζανγκ, να τονίζει πως η ομάδα του Ιντζάγκι έχει την ποιότητα να νικήσει εκείνη του Γκουαρδιόλα.

Αν για τους περισσότερους η παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του φετινού Champions League ήταν κάτι το λογικό, με βάση το σούπερ ρόστερ της και την παρουσία της σε υψηλό επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια, με τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο της, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για την Ίντερ.

Οι νερατζούρι δεν είχαν καλά αποτελέσματα στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής διαδρομής και χρειάστηκε ένα εντυπωσιακό τελευταίο τρίμηνο για να αλλάξουν τα δεδομένα, για να πετύχουν τελικά όχι μόνο εντός των συνόρων (πήραν το Coppa Italia και το Super Coppa Italiana, τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα της Serie A) αλλά και εκτός, με την παρουσία τους στο μεγάλο ματς της 10ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Παρά το γεγονός όμως ότι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι έχουν την ταμπέλα του αουτσάιντερ, μόνο φόβος δεν υπάρχει στις τάξεις των νερατζούρι, με την αισιοδοξία για τον τελικό να αποτυπώνεται ανάγλυφα στα λόγια του Στίβεν Ζανγκ.

"Κανένας φόβος για την Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε την ποιότητα για να τους νικήσουμε. Το Champions League δεν είναι ένα απίθαν όνειρο.

Σέβομαι πολύ την Σίτι, που είναι μία θαυμάσια ομάδα αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα χρόνια, όσο πιο δυνατό ήταν το όνομα του αντιπάλου που βρίσκαμε μπροστά μας, τόσο καλύτερα συμπεριφερθήκαμε.

Η Ίντερ τα πάει καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες, απέναντι σε θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους χάσαμε βαθμούς", τόνισε ο πρόεδρος των Μιλανέζων σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport" και πρόσθεσε:

"Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές πώς θα είναι να κατακτήσω ένα Champions League. Αλλά και μόνο να το ονειρευόμαστε, έμοιαζε κάποτε με κάτι το απίθανο. Τώρα που είμαστε στον τελικό έχουμε όλοι τεράστια επιθυμία να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Είμαστε ενωμένοι, όπως είπε ο Ιντζάγκι δεν έχουμε φόβο, υπάρχει μόνο μεγάλη αδημονία. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ