CHAMPIONS LEAGUE

Ζάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 3-1: Πρωτιά με Αντεγέμι και Οκαφόρ

Ο Αντεγέμι πανηγυρίζει γκολ της Σάλτσμπουργκ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ για το Champions League | 20 Οκτωβρίου 2021
Ο Αντεγέμι πανηγυρίζει γκολ της Σάλτσμπουργκ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ για το Champions League | 20 Οκτωβρίου 2021 @2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Καρίμ Αντεγέμι σκόραρε ξανά, ο Νοά Οκαφόρ σημείωσε δύο γκολ κι η Ζάλτσμπουργκ επιβλήθηκε της Βόλφσμπουργκ με 3-1, παραμένοντας επικεφαλής του 7ου ομίλου του Champions League.

Ο ασταμάτητος Καρίμ Αντεγέμι βρήκε για ακόμα μία φορά δίχτυα στο Champions League, όμως αυτήν τη φορά είχε άξιο συμπαραστάτη τον Νοά Οκαφόρ που σκόραρε δις στο 3-1 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League.

Με αυτήν τη νίκη στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", οι Αυστριακοί παρέμειναν επικεφαλής του ομίλου, με τους Γερμανούς να εξακολουθούν να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους.

Ο Αντεγέμι χτύπησε μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης, με το 4ο τέρμα του στη διοργάνωση και με το 12ο στη σεζόν για τους Αυστριακούς. Η Βόλφσμπουργκ, όμως, ήταν πιεστική και απάντησε λίγα λεπτά αργότερα με τον Λούκας Νμέτσα. Μάλιστα, οι "λύκοι" είχαν την υπεροχή στο 1ο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες να κάνουν την ανατροπή. Η μεγαλύτερη στιγμή, πάντως, ήταν για τους γηπεδούχους, που είχαν δοκάρι με τον 19χρονο Γερμανό ηγέτη της επίθεσής τους.

Στο 2ο ημιχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο. Η Ζάλτσμπουργκ άρχισε να ανεβάζει στροφές και βρήκε τον ήρωά της στο πρόσωπο του παρτενέρ του Αντεγέμι. Ο Οκαφόρ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή στο 65' και στο 77' και με δύο γκολ "κλείδωσε" τη νίκη για τους Αυστριακούς.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κρίστενσεν, Ονγκουενέ, Βέμπερ (72' Μπερνάρντο), Ούλμερ (86' Γκουίντο), Σούτσιτς, Καμαρά (66' Καπάλδο), Ζάιβαλντ, Άαρονσον, Οκαφόρ (87' Σίμιτς), Αντεγέμι (87' Αντάμου)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστέλς, Εμπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν (70' Οτάβιο), Βρανξ, Άρνολντ, Μπακού (70' Φ. Νμέτσα), Λουκεμπακιό, Στέφεν, Λ. Νμέτσα

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ