ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ζαϊρί: "Σαν την Σεντ Ετιέν στο Καραϊσκάκη"

Ζαϊρί: "Σαν την Σεντ Ετιέν στο Καραϊσκάκη"
ζαιρι

Την Σεντ Ετιέν έδωσε ως παράδειγμα για τον επαναληπτικό ο Ζαϊρί. "Μόνο για γαλλικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί", δήλωσε ο Μαροκινός

Ο μέσος του Αστέρα σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" μίλησε μεταξύ άλλων για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τις πιθανότητες πρόκρισης, το ενδιαφέρον μεγάλων ελληνικών ομάδων, αλλά και την πιθανότητα να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο της χώρας μας.
Για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: " Κάναμε όντως πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε καλό ξεκίνημα και πήραμε γρήγορο προβάδισμα. Το καλό θα ήταν να μπορέσουμε να προστατέψουμε το σκορ αλλά ήταν κρίμα να μην καταφέρουμε τουλάχιστον να κερδίσουμε και να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόκριση".



Για τις πιθανότητες πρόκρισης: " Πάντα υπάρχουν πιθανότητες στο ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να παλέψουμε για να κάνουμε την έκπληξη. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το έργο μας στο Καραϊσκάκη αλλά έχουμε το καλό παράδειγμα της Σεντ Ετιέν. Θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να τα καταφέρουμε".



Για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: " Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και εγώ και η οικογένειά μου. Περνάμε πολύ καλά εδώ και η ελπίδα και προσδοκία μου είναι να μείνω περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα".



Για το ενδιαφέρον μεγάλων ελληνικών ομάδων: " Έχω άγνοια για τα δημοσιεύματα, δεν μπορώ άλλωστε να διαβάσω ελληνικές εφημερίδες. Με ενημερώνουν όμως και είναι ενδιαφέρον που μεγάλες ομάδες ασχολούνται μαζί μου. Προσωπικά σε μένα δεν υπήρξε κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιον ελληνικό σύλλογο παρά μόνο από γαλλικές ομάδες".



Για την προοπτική να αγωνιστεί σε μεγάλη ελληνική ομάδα: " Γιατί όχι; Ποιον δεν θα τον ενδιέφερε η προοπτική μιας μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα, η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και γενικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης; Έχω ακόμα όμως δύο μήνες συμβόλαιο. Θα συζητήσω με την ομάδα μου. Τους χρωστάω πολλά. Δεν είναι προτεραιότητά μου να επιστρέψω στην Γαλλία. Βλέπω με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσω εδώ".



Για το ότι δεν σκοράρει συχνά: "Η αλήθεια είναι ότι επαφή με τα δίχτυα δεν έχω όμως κάνω άλλα πράγματα και είμαι χρήσιμος. Παίζω περισσότερο στα άκρα και δεν πατάω πολύ περιοχή. Αποφεύγω να σουτάρω αλλά πασάρω την μπάλα. Ένας παίχτης δεν είναι χρήσιμος μόνο όταν σκοράρει".
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ